Все категории
Добавить товар

Якісна всепогодна куртка с просоченням ecorepel®, tchibo (німеччина), р.: 52-54 (l євро)

897 грн
Описание

Оригінальний переклад опису з офіційного сайту через гугл перекладач, без редагування:

вулична куртка

Ця функціональна куртка є надійним компаньйоном для їзди на велосипеді по бездоріжжю, піших прогулянок або інших видів активного відпочинку. Зовнішній матеріал, як і підкладка, виготовлений з переробленого поліестеру сучасним та екологічно чистим способом, а його високоефективне покриття з герметичними швами та екологічно чистим просоченням ecorepel® є особливо водонепроникним. У той же час чоловіча куртка вітронепроникна та дихаюча, що забезпечує приємний клімат тіла.

Високий комфорт при носінні

Куртка має капюшон, який, як і талію, можна індивідуально регулювати за допомогою шнурка та стопорів. Якщо капюшон вам не потрібен, його можна заховати в комір, щоб заощадити місце. Куртка має дві бічні кишені на блискавці, гаманець та інші важливі речі можна зберігати у внутрішній кишені.

Вільно лежить на тілі

колір - синій

матеріал

Зовнішній матеріал і підкладка 100% поліестер (перероблений)

Сітка 100% поліестер

"

ПОГ: 62 см,

Довжина рукава: 71 см,

Довжина: 75 см

"

Заміри можуть мати похибку вимірювання ± 1/2 см

Шановні покупці! Одяг бренду практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту. Бірки зрізають на оригінальних речах.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Синий
Размер:
  • 40/L/48
Продавец
anytka06
Anytka06
Супер-продавец
Хмельницкий
86% выполненных заказов
Была

Похожие товары