Все категории
Добавить товар

Обігрівач для акваріума автоматик 300w

149 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип продукту: Устаткування для акваріумів

Кілька примірників у наявності

Потужний нагрівник для обігріву акваріума.

Обігрівач Автоматик 300W - обігрівач для акваріумів об'ємом до 300 л. Оснащений спеціальним терморегулятором, за допомогою якого можна встановити необхідну температуру воду, а також підтримувати її протягом усього часу. Але рекомендується звіряти показання з термометром для більш точної установки. Підходить як для морських, так і для прісноводних акваріумів. Просте та зручне регулювання температури води. У комплекті з нагрівачем йдуть дві присоски для кріплення його до стіни акваріума.

Після нагрівання води він відключається. Працює в автоматичному режимі. Для підтримки однакової температури у всіх шарах води його необхідно встановлювати біля помпи або фільтра залежно від того, де циркуляція води більша. За допомогою сильних присосок можна встановити на стіну акваріума.

Температура води в акваріумі повинна бути трохи нижче або такою самою, як у приміщенні. Багато акваріумних риб існують при температурі 24-26 градусів. Ми не завжди можемо підтримувати такий температурний баланс без підігріву. Для підігріву акваріума використовують спеціальні електронні пристрої.

Обігрівачі для акваріумів підтримують бажану температуру. Ви самостійно вирішуєте яка має бути температура води в акваріумі та встановлюєте її. Акваріумний обігрівач нагріває воду до цього показника та автоматично вимикається.

Для прісноводних та морських акваріумів. Дуже компактний. Водонепроникний. Просте регулювання та легкочитаний температурний індикатор. У комплекті дуже потужні присоски для кріплення в акваріумі. Індикатор роботи.

Для акваріуму: до 500 л.
Потужність: 300 Вт.
Довжина: 28 см.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары