Все категории
Добавить товар

Подгузник для птицы птиц попугая папуг памперсы штаны штанишки трусики трусы для...

250 грн
Описание

В наявності 1 памперс розмір L.

Памперс - зручний аксесуар для Вашого папуги, який убереже Вашу меблі та одяг від пташиного посліду.
Зручний і практичний памперс зроблений з високоякісного матеріалу із зручною застібкою і отвором для хвоста птаха.
Наші памперси для птахів розроблені з урахуванням всіх анатомічних особливостей кожної з порід, і тому ця одяг комффортна в повсякденному житті, і навіть у польоті.
Дуже Важливо, що послід птиці, який потрапляє в задню частину костюма-памперса, ніяк не стикається з пір'ям птиці - птах залишається чистою!
У костюмі спеціально передбачена велика кишеня для посліду, куди кладеться змінна прокладка, і Вам не доведеться прати костюм після кожного використання, а всього лише потрібно буде змінити прокладку.

На перший погляд застосування таких засобів гігієни для птахів може здатися надмірністю. Але насправді це відмінний спосіб полегшити життя господареві папуги, та й усій родині. Важливо тільки знати, як правильно вибрати памперси для папуги. Спочатку птах буде сприймати обновку як щось вороже. Тому її власнику потрібно набратися терпіння, поступово привчаючи свого вихованця до памперсів. Згодом він почне спокійніше ставитися до присутності даної речі в його полі зору. Тоді можна буде спробувати спокійно, без різких рухів, надіти памперс на папугу. Він побачить, що йому нічого страшного не загрожує. А власнику птаха, завдяки такому засобу гігієни, не доведеться постійно займатися прибиранням всієї кімнати, в якій вільно літає даний птах.

Застосування даних засобів гігієни дозволяє захистити кімнату від бруду. Птах в такому пристосуванні зможе вільно летіти, не залишаючи слідів життєдіяльності в самих важкодоступних ділянках будинку. Тому памперс - відмінний вихід. Він рятує від незручних ситуацій. А до недоліків варто зарахувати тривале звикання птиха до підгузка. Він постійно зриває памперс. Але за кілька таких процедур вихованець перестане опиратися застосуванню памперса. Важливо і те, що конструкція виробу відповідає його формі тіла.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
  • Серый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары