Все категории
Добавить товар

Повідець для собак toozey, 10 м

1379 грн
Описание

Повідець для собак Toozey, 3 м / 5 м / 7 м / 10 м / 15 м / 20 м з ремінцем на
зап'ясті і сітчастою кишенею, водонепроникний повідець для дресирування
великих і маленьких собак, міцний повідець для собак 10 м синього кольору

- Міцний і міцний: виготовлений з високоякісних затискачів із цинкового сплаву, високоякісного полівінілхлориду та поліестеру,повідець для собак може витримувати напругу до 200 кг, що дуже безпечно та надійно для дресирування маленьких, середніх та великих собак.
- Запобігайте ЗАВ'ЯЗУВАННЮ вузлів і тримайте його з легкістюдизайнерський Затискач для повідця для собак, що обертається на 360 градусів, запобігає зачепленню вашої собаки за мотузку під час бігу, а кріпильна ручка забезпечує зручне захоплення для утримання повідця на місці.
- Водонепроникність і стійкість до низьких температур: повідець для собак не вбирає запах / воду і не обтяжується в дощові дні. Навіть у холодну зиму він може зберігати свою гнучкість і підходить для будь-якої погоди.
- Нековзний і привабливий колір: повідець для собак виконаний у вигляді шкіряної накладки, що запобігає зісковзуванню з руки. Висока насиченість і яскравий колір означають, що його добре видно на траві і чагарниках, і він відмінно підходить для вистежування вашої собаки.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize
Продавец
andriy2382765
Electroboom
Надворная
20% выполненных заказов
Был

Похожие товары