Все категории
Добавить товар

Скретч постер алкогольных напитков my drink poster список подарок маст ту ду список задач

134 грн
Описание

Постер бу. Початый - стерто 10-15 позицій. Підійде для особистої колекції.
Вв продажу тубус+постер.

Опис Скретч постер алкогольних напоїв My Drink Poster "Мій алкогольний постер" у тубусі англійською мовою, розмір постера 32*48 см

My Drink Poster – це особливий постер з усіма вашими улюбленими коктейлями, винами, пивом, віскі.

Ми додали понад 120 різних видів алкогольних напоїв! Це чудовий подарунок для будь-якого друга, батька чи навіть колеги! Особливий дизайн Наші дизайнери подбали зробити My Drink Poster неймовірно стильним та витонченим! Вічно прекрасний чорний дизайн у комбінації зі срібним скретч шаром! Спеціально розроблені значки та особливий шрифт!

Акцент в інтер'єріМотиваційний постер My Drink Poster надасть акценту вашій кімнаті, прикує до себе увагу і буде однією з найпомітніших деталей у вашому інтер'єрі! Однією з багатьох особливостей My Drink Poster є наявність найпопулярніших і найсмачніших коктейлів цієї планети! Близько 30 лонг дрінків відразу з інгредієнтами! Прокачайте свої навички бармена та влаштовуйте найкращі вечірки прямо у себе вдома!

Подорожі по-новомуМи знаємо, як сильно ви любите подорожувати! У кожній країні є своя місцева найкраща випивка, ми додали прапори на постер, а це означає, що ви можете прати скретч шар із постера після дегустації чергової місцевої “родзинки”! Вино чи пиво? Для всіх поціновувачів вина ми додали більше 10 основних видів цього витонченого напою! My Drink Poster дає вам можливість стати сомельє для ваших друзів та рідних! Тремтіть, любителі пива! Понад 40 видів хмільного напою! А скільки випробували ви? Фестивалі! Спеціальний бонус – алкогольні фестивалі! Тільки найвеселіші і найбожевільніші івенти з усього світу! Зацікавились? З My Drink Poster ви не пропустите найкращі ночі та вихідні цієї планети!

My Drink Posterдосить компактний 32*48 см, тому сміливо хапайте його з собою в подорож і у вас буде свій особливий гід з кращих напоїв світу! Мотиваційний постер йде в комплекті з компактним тубусом, створеним у тому самому стилі, що і сам My Drink Poster! Він настільки гарно виглядає, що цей подарунок не потребує упаковки!

Що у наборі? У наборі з My Drink Poster, як завжди, все лише найнеобхідніше для використання! Як і для всіх інших скретч карт та постерів My Gift, ми використовуємо тільки найкращі та якісні матеріали та новітні технології друку!

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары