Все категории
Добавить товар

Настільна гра бункер + доповнення

745 грн
Описание

Тип гри: Інтелектуальні
Вид гри: Інший вид гри

Кілька примірників у наявності

🟩 ✏️КОРОТКИЙ ОПИС ГРИ🟩
Гра Бункер доволі проста але дуже цікава!
Так ось збираєте компанію від 6 до 15 людей.
⬛Поставте перед собою всі картки і візьміть кожен по одній: професії, хобі, здоров'я, вік та стать, фобія, рюкзак і додаткова інформація.
( їх знаєте тільки ви, нікому не показуйте ).🤫
⬛ Та по 2 картки стоп бункер! 🛑Не основна характеристика🛑. (Дану карту можна використовувати в будь який момент гри. Лише скажіть стоп бункер та зачитайте її).
🟥 Картки: досвід роботи, рівень хобі ваші рандомайзери коли ви відкриєте основну характеристику (професію та хобі). Можна грати як з ними так і без них 😝
❌ Рівень важкості стану здоров'я (вибираєте коли відкриваєте здоров'я на картці якої є кубик)

🟩 Далі один з вас тягне картки катастрофа та бункер і зачитує умови при яких вам треба вижити і що вам треба зробити.

🟨Після почутого починаєте знайомитись один з одним!
Кожному дається одна хвилина щоб відкрити свої перші характеристики, першу професію інші на вибір (кількість відкритих карток в раундах дивіться на картинці в групі)

🟥 Коли людина розказує про себе ви можете применшувати її вміння та перебивати (так ж цікавіше, але про це треба домовлятись) 😂

🔥Після того як всі відкрили свої перші картки Дається 2 хвилини на загальну дискусію та роздуми проти кого голосувати.

📢Голосування відбувається по кругу з підняттям рук. Якщо за гравця більше ніж 70% голосів він покидає гру одразу! Якщо менше у нього є 30 секунд на виправдання, після чого переголосовується ( при цьому не можна відкривати характеристики).

🟥 Пам'ятайте кожен сам за себе! Ваша основна ціль пройти в бункер з будь-якими характеристиками🟥

Гра Продовжується за тим же сценарієм поки не залишиться достатнья кількість людей для проходу в бункер.

🛑 Пам'ятайте одна характеристика залишається не відкрита, тому доля бункеру визначається в кінці!🛑 (стоп бункер не основна характеристика)

Після того як зібралась достатнья кількість людей для проходу в бункер ви відкриваєте закриті картки та дивитесь чи зможете ви прожити в бункері один з одним, чи правильний вибір ви зробили та чи виконаєте ви завдання які стоять перед вами. (слідкуйте хто не відкриває важливі картки (здоров'я, фобії, вік та стать). Після цього ви робите висновки чи виграли ті що пройшли чи програли всі!
Хай щастить!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Продавец

Похожие товары