Все категории
Добавить товар

Настільна гра dixit

549 грн
Описание

Тип гри: Карткові
Вид гри: Інший вид гри

Кілька примірників у наявності

Гра Dicksit це інтерпретація всім нам відомої гри, чим вона відрізняється? Тим, що тут 144 картки різних знаменитостей (в більшості українських), а також картки з вами, що добавить цій грі особливу перчинку та море сміху.

Грати в Діксіт дуже просто! Кожен раунд один з гравців стає провідним і придумує до однієї зі своїх карт вираз або слово - асоціацію. Решта гравців намагаються підібрати на своїх картах щось схоже на цю асоціацію. Всі вибрані карти відправляються на стіл сорочкою вгору і перемішуються ведучим гравцем. Після чого вони перевертаються і викладаються в ряд.
Потім всі учасники намагаються вгадати, під яким номером в ряду ховається карта ведучого. Звісно ж, кожен з гравців знає, яку саме він карту скинув. Їх завдання - заплутати інших учасників так, щоб вони вказували на неправильну карту. Адже переможні бали дістаються не тільки правильно вгадавшим карту гравцям, а й тим учасникам, чиї карти були обрані іншими.

Діксіт укр. версія - одна з тих ігор, які подобаються абсолютно всім: досвідченим підкорювачам стратегій і людям, хто тільки знайомиться зі світом настільних ігор. Це гра, яка зачіпає струни в наших душах і дозволяє відкрити для себе світ фантазій.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Продавец

Похожие товары