Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Килимок для малювання водою qz 066, 2в1, "планети", водний фломастер, маркер випромінює світло

431 грн
Описание

- Малювання є одним з найбільш обожнюваних дитячих занять, адже малюки можуть годинами вимальовувати в альбомі яскраві малюнки та різноманітні кольорові візерунки.
- Юний художник прийде в повний захват від чарівного килимка 2в1 QZ 066 "Планети", також дана модель неодмінно розкриє нові художні грані Вашого чада!
- Килимок для малювання водою простий і легкий у застосуванні. Завдяки спеціальній підкладці, він не промокає і не пропускає вологу.
- По всьому периметру полотно обрамлено яскравими малюнками динозавриків, які надихнуть малюка на відтворення чергового шедевра!
- Також в комплект входить спеціальний фломастер, який наповнюється водою та один маркер з ліхтариком, що випромінює світло.
- При контакті з рідиною на килимку, чарівним чином, проявиться створений різнобарвний малюнок. А після того, як поверхня просохне, зображення зникне не полишаючи за собою слідів.
- Також малюючи спеціальним маркером з ліхтариком, дитина буде насолоджуватися яскравим, світловим малюнком. Зображення почнуть затухати через 5 хвилин. Чекати поки малюнок зникне повністю нема потреби - наступну картину можна малювати поверх колишньої!
- Для більш яскравого ефекту рекомендується милуватися результатом, попередньо вимкнувши в кімнаті світло. Чим темніше навколо, тим більш насиченим буде картинка.

Комплектація:

- килимок;
- водний фломастер;
- маркер випромінює світло;
- 2 листи м'яких трафаретів;
- 3 відбитки;
- м'який валик з нанесеною печаткою;
- резервуар для води; - книжечка з прикладами.

Світловий маркер працює від батарейок, які входять в комплект.

Розмір килимка - 77,5х57 см.

Розмір упаковки: 21.00 x 5.00 x 23.00.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары