Все категории
Добавить товар

Клейовий пістолет — 7 мм 6,5 вт + комплект термо-клейових стрижні

180 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Вид творчості: Інший вид творчості
Тип продукту: Інструменти

Пістолет під термоклей d = 7 мм; + комплект термоклейових стрижнів до нього — (12 штук);
З вимикачем і індикатором напруги:
Потужність: - 6,5 Вт;
Частота: 50Hz/60Hz;
Час нагрівання: 5-хв;
Довжина шнура: - 80 см-(чорний);
Вилка підходить під наші розетки;
Залізний носик, довгий;
Металева ніжка-підставка;
Великий зручний курок;
Цвет:
-Білий.
Чорний клейовий пістолет 7 мм, 20 W + комплект термоклейових стрижнів (12 штук) — 97 грн.

Клейовий пістолет використовується в рукоделі для склеювання тканин, фетру, фоамерану, дерева, скла, паперу, шкіри, кераміки, металів, пластмаси та інших матеріалів.

Клейовий термопістолет ідеально підходить для виконання різних творчих робіт, як-от виготовлення виробів із фетру, створення квіткових композицій із фоамрану, декорування альбомів, блокнотів, листівок, під час виготовлення прикрас із намистин, бісеру, каміння й багато чого іншого.

Як і в разі з будь-яким іншим клеєм, під час використання термопістолета оброблювані поверхні мають бути очищені від забруднень, вологи, знежирення.

Як клею використовуються термоклейові стрижні діаметром 7-8 мм.

Будьте уважні та обережні з нагрітим пістолетом. Не торкайтеся до нагрітого сопла та клею, можна сильно обпектися.

Основні ПРАВИЛА РОБОТИ з клейовим пістолетом:

Для продовження терміну експлуатації вашого клейового пістолета, НЕ НАЖУЙТЕ на його курок відразу після ввімкнення, щоб від вашого зусилля механізм подавання клею не вийшов із ладу. Дайте йому спочатку прогрітися не менш ніж 5-6 хвилин, для того щоб клей, всередині його, встиг розтопитися.

Щоб клейовий пістолет тішив вас безвідмовною роботою якнайдовше НЕ ЛОЖУЙТЕ увімкнений або ще гарячий пістолет у горизонтальне положення. Це може призвести до того, що ще розплавлений клей може розтікатися всередині його та пошкодити механізм подавання клею. Нехай ваш пістолет, після закінчення роботи, постоїть до повного охолодження в робочому вертикальному положенні.

Всі інструменти, не виключаючи та клейові пістолети, люблять дбайливе ставлення до себе. Тому намагайтеся ніколи НЕ РОЙАТИ ваш пістолет зі столу на підлогу. Навіть якщо після цього ваш пістолет і надалі працюватиме, нагрівальна камера всередині його може виявитися пошкодженою від удару. Через це її нагрівання буде нерівномірним, утворені осколки будуть нагріватися вище потрібної температури, через що внутрішня проводина може швидко вийти з ладу.
Дотримуючись цих простих правил роботи з клейовим пістолетом, ви можете продовжити його безвідмовну роботу до кількох років.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары