Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Килимок (каремат) для йоги, фітнесу, танців osport колібрі

284 грн -28% 205 грн
Описание

Кількість шарів: Одношарові
Щільність матеріалу (кг/м3): 33
Застосування: Йога,Фітнес,Туризм
Матеріал: ППЕ НХ
Колір: Різні кольори
Країна виробник: Україна
Ширина (см): 60
Довжина (см): 180
Тип: Килимок туристичний,Килимок для фітнесу,Килимок для йоги
Вага (г): 240
Товщина (мм): 5.
Вирушаючи на природу з друзями, в туристичний похід або на риболовлю, нас, перш за все, турбує те, наскільки сильно ми зможемо убезпечити наше здоров'я і не застудитися – дуже важливо продумати кожну деталь. Це ж стосується і туристичного килимка, на якому ми повинні будемо проводити основну частину часу.

Надійний каремат – це:
Екологічність
Вологостійкість
Гіпоалергенність
Легкість
М'якість
Еластичність
Термостійкість
Зносостійкість
Тривалість використання
Усіма цими якостями володіє килимок OSPORT Колібрі, виготовлений із зшитого пінополіетилену – матеріалу, який часто використовують для тепло - і вологоізоляції опалювальних і водопровідних систем. Закрита структура осередків матеріалу даного каремата з часом не змінює своєї структури, що може гарантувати тривалий термін експлуатації.

Особливістю килимка для туризму OSPORT Колібрі є його здатність не втрачати еластичність і гнучкість навіть при температурі -60 проС! Якийсь час може витримати і температуру до +70 проС.

Спортсменам на замітку
Людям, які ведуть активний спосіб життя і всіляко підтримує своє здоров'я, варто звернути увагу на каремат OSPORT Колібрі по причині того, що він відмінно підходить для проведення тренувань з фітнесу, йоги, пілатесу, крос-фіту. Його зносостійкі якості дозволять Вам тренуватися в будь-яких умовах і при будь-якій погоді. Реалізуйте своє бажання провести заняття на березі моря або на вершині гори – повірте, Ви отримаєте масу задоволення від використання одношарового каремата OSPORT Колібрі.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Фиолетовый
Размер:
  • Onesize
Продавец
big888boss
Home_market_ck
Черкассы
Был