Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Набір тканинних гумок для фітнесу та спорту еластичні еспандери

280 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип продукту: Інший тип продукту

Резикни для фітнесу – універсальний тренажер, що має комфортні компактні розміри. При граничній простоті конструкції, еспандери дозволяють працювати з будь-якими групами м'язів, які в стандартних умовах складно навантажити в необхідній мірі.

Тренувальні стрічки з успіхом застосовують у пілатесі, йозі та фітнесі для виходу з ефекту «плато», роботи зі складними групами м'язів, та для організації тренувань у нестандартних умовах (на природі, вдома тощо).

Також фітнес гумки використовують для м'язової реабілітації після хвороб та травм. До використання тренажера немає протипоказань за віком чи рівнем спортивної підготовки.

Принцип опору гумок полягає в тому, що чим більше ви їх розтягуєте, тим більше вони створюють опору. Завдяки цьому ви можете легко налаштувати навантаження на стадію, на якій ви зараз знаходитесь. Кожна з трьох гумок, що генерує різний діапазон навантаження - м'ятна 8-14 кг, рожева 14-22 кг, фіолетова 22-31 кг. Ви зможете індивідуально під себе підбирати опір, з яким найзручніше виконувати вправи і при цьому відчувати, як працюють м'язи.

Залежно від зони, що прокачується, змінюйте гумки і отримуйте максимальний ефект від тренування. Наприклад, для сідничного містка використовуйте бузкову стрічку, а для присідів підійде як рожева, так і гумка м'ятна. (У разі, якщо вам зручніше користуватися тільки однією гумкою, можете використовувати її, а надалі перейти на іншу, з великим опором.) Головне, щоб фітнес був у насолоду!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары