Все категории
Добавить товар

Нові дитячі книги

1000 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Вік: Від 8 років
Тип книг: Навчальні

Кілька примірників у наявності

Всього 9 книг на загальну суму 1000 грн. Поручні 110 грн/шт. Книги абсолютно нові, тому що купувалися на подарунок. Якість чудова. Живі та захопливі історії. Видана у гарній твердій обкладинці, книги стануть прекрасним подарунком юним леді.

1. Smash Book — це місце для твоєї творчості, у якому немає жодних рамок і обмежень. Він для тебе й про тебе.
2. Я така, як є — ця книга неодмінно зацікавить юних читачок, адже в ній стільки цікавого! Суперправила, веселі тести, поради, як розвивати впевненість у собі, знайти свій стиль одягу.
3. Ця книга - душевна розмова про все наболіле та таємне. Чому вранці так важко вилізти з ліжка? Чому тепер домашнє завдання ти робиш в останній момент? І чому красуєш як рак, коли з тобою заговорить хлопець?
4. Wish book — «Днівник бажань» у сучасному стильному оформленні — гарний подарунок і чудовий помічник кожній дівчині. Що робить нас щасливими? - блокнот допоможе усвідомити свої бажання, сформувати та зробити колажі візуалізації своїх бажань.
5. Малюк Коргі — пустотливий цуценят, який знайомиться з великим світом. Він знає, що мама найкраща, з нею тепло та спокійно. А тато великий і сильний — Коргі хоче бути схожим на нього. І ще собаки дружать із кішками, як він із Хвостиком, хоч дідусь і говорить інакше.
6. Альбом друзів призначений для дівчаток підліткового віку. Виданий у гарній твердій обкладинці, ілюстрований оригінальними малюнками. Альбом збереже теплу історію про дружбу та найяскравіші спогади шкільного життя.
7. TravelBook — стильний творчий блокнот для тих, хто любить подорожі та мріє про захопливі пригоди.
8. Ця книга — незамінна радича для мам діток від 2 до 8 років. Тут ви знайдете ідеї захопливих ігор на кухні та в дитячій, поради, як перетворити найзвичайніші продукти на чудові матеріали для творчості, а також чимало цікавих дослідів.
9. Гарний альбом About my cat, ілюстрований смішними малюнками, збереже найкращі фотографії хатнього улюбленця й історії про його милі шалощі.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Категории:
Пол:
Для девочек

Похожие товары