Все категории
Добавить товар

Птицы и звери энциклопедия для детей аванта

1250 грн
Описание

Виробник: Аванта
Вік: Від 5-6 років
Тип книг: Енциклопедії

Енциклопедія для дітей Птахи та звірі Аванта
Видавництво: Аванта+, 2008 р.
Серія: Енциклопедія для дітей
Сторінк: 448 (Офсет) — прочитаєте за 23 дні
Розміри: 265x204x32 мм
Вміст:
До читача (Марія Аксенова)
Брати по крові (Наталя Анзігітова)
Додатковий акцент: Про назви тварин
(Григорій Вильочок)
Птахи
Млекопоглинальні, або звірі
Далекі та близькі

Анотація до книги " Енциклопедія для дітей. Птахи та звірі":
Землю населяє 8,5 тис. видів птахів і 3,5 тис. видів ссавців. Величезному, різноманітному та чарівному світу наших пернатих і чотириногих сусідів по планеті присвячена ця книга. У серіях, написаних провідними вченими-зоологами, яскраво та жваво розказано про повадки та звичаї сотень видів птахів і звірів, про те, де вони живуть, ніж живляться, як розтають потомство. Не забуті й ті тварини, що вже тисячі років є нашими супутниками, — домашні кішки, коні та собаки. Читач знайде в книзі й основні наукові відомості про будову й еволюції тварин, і поради - як спостерігати життя диких птахів і звірів, як доглядати за своїми вихованцями.
Книга може бути використана як додатковий навчальний посібник у курсі зоології середньої школи, але буде цікавою прихильникам природи будь-якого віку.
Редактор М. Аксенова.

Як видно з назви книжка про звірів і птахів. Том доповнює "Біологію". На перший погляд книга може бути цікавою шанувальникам зоології, але почавши читати (з будь-якої сторінки) вже не можеш відірватися. Дуже багато цікавих і "прикольних" рекомендацій: проріг, шерсть, зуби, шкіру... Після прочитання чергової порції в дітей починається гра "а знаєте, що?" і далі, хто кого переїдає в екзотичних фактах.

Енциклопедія дуже пізнавальна та цікава. Для моєї доньки вона стала гарною підмогою під час написання рефератів за довкіллям і в початковій школі, і в середній.Дума, і в старшій школі теж стане в пригоді. Поєднання художнього опису та енциклопедійних знань, виразні звірі та птахи на картинках вражають.

За наявності та інтернету книга, звичайно, не буде першим джерелом під час підготовки до занять із біології в школі, але все-таки буде цікава як додаткова література завдяки прекрасному вмісту та ілюстраціям — кольоровим фотографіям і зображенням. Вставки з цікавими фактами роблять читання цікавішим.

Прекрасне, веселе видання з чудовими ілюстраціями, цікавою та корисною інформацією.

Состояние: Очень хорошее
Цвет:
  • Разноцветный
Категории:
Пол:
Для девочек

Похожие товары