Все категории
Добавить товар

Евгения овчинникова иди и возвращайся детская компасгид нюанс

750 грн
Описание

Виробник: КомпасГид
Вік: Від 8 років
Тип книг: Художні

Євген Овчиннику Іди та повертайся
Книга в чудовому стані, є непомітний нюанс тріщинка на корінці та
Автор: Овчинникова Євгенія Сергеївна
Художник: Чечуліна Маргарита
Редактор: Барвина Анна
Видавництво: КомпасГід, 2019 р.
Серія: Іди та повертайся
Колекція: Загадки, інтриги, розслідування!
Цикл: Іди та повертайся. 3 книги
Сторінк: 240 (Офсет)
Розміри: 216x146x16 мм

Анотація до книги "Іді та повертайся":
"коли прочитуєш удале це повідомлення". З маленької літери, без знаків спінювання. Мама?! Але як це можливо? Мама три роки тому зникла без сліду, і ні тато, ні поліція не знайшли зачіпок... І якщо це насправді вона, то чому дає про себе знати тільки тепер, коли Ніна вже привчила жити з цією порожнечою всередині?
У кожному петербурзькому перехожому чотирнадцятирічна Ніна бачить його персонального монстра, доісторичне чудовисько: баилозавра, прогнатодона, архілона. Бачить — і малює людину саме так. Загадкове повідомлення спонукає її розпочати власне розслідування, щоб нарешті з'ясувати, що приховують від неї батько, слідувач і колишні колеги мами, і розгадати таємницю маминого зникнення.
Євгенія овчинника починає трилогію "Іді та повертайся" з захопливого детектива. Але це не чистий зразок жанру, де в центрі подій — злочин, а швидше детектив психологічний, головне в якому — розвиток взаємин героїв за ходом сюжету.
Триразовий фіналіст премії "Кнігуру", у жюрі якої - читачі-підлітки, Євгенія Овчинникова (родилася 1983 року) дебютувала у видавництві "КомпасГід" зі збірником оповідань "Мортал комбат та інші дев'янощі". Її нова книга захопить читачів середнього та старшого шкільного віку.

Найголовніше, що підкорило мене в книзі "Іді та повертайся" — це якість мови. Книгу не тільки захопливо, а й "смачно" читати, у ній багато влучно схоплених деталей про співвідношення дітей і батьків, друзів, закоханих. А ще в книзі дуже точно передане відчуттяокреми та спокою, яке іноді охоплює всіх нас... Від сюжету неможливо відірватися — рекомендуємо і підліткам, і дорослим, і з нетерпінням чекають продовження!

Якісність, які відрізняють письменника Євгенію Овчиннику, — це фантазія, легкість і сміливість.
У повісті "Іді і вирушай" що ожив світ дитячих страхів і комплексів анітрохи не менш реальний, ніж справжнє життя. Глубінні чудовиська, що мешкають у підсвідомості дівчинки Ніни, не бажають вписуватися в натруджені схеми психологічної допомоги: вони стають не просто символами та ілюстраціями, але гарматою, зброєю і - складно сказати, може бути, навіть мимовільними союзниками в найу головних пошуках юної героїні.
Євген Овчиннику пише легко — так легко, що опір матеріалу не відчувається. А воно є завжди. І особливо під час оброблення таких складних тем, як втрата батька, відносини батьків і дітей, пошук свого місця в житті, усамітнення. Але в повісті відчувається тільки політ, ковзання, навіть у разі опису інтер'єру або міського пейзажу.
Краєвиди, до речі, впізнавані, і ці чудові довготи, я Mocals, чудово вписуються в створений уже і багатоногажди препарований, але не закінчений досі петербурзький текст.
Ніна — художник. Саме тому виникає ефект проникнення в картину. Або комікс. Від епізоду до епізоду ми рухаємося слідом за героїнею, бачимо та дотикаємо оживлих чудовиськ, усіх цих мегалозаврів і диплодок, невідомих тварів зі щупальцями та потрійним рядом зубів. Хронотоп повісті теж перенесений зі призми художнього сприйняття: міський пейзаж: панорамний, дворовий, у вуличній перспективі; портрет — реалістичний і детальний, а не те з домішками сюр-; інтер'єр: кімната дівчинки-підлітка, художня студія, наповнений запахами зоомаг, і купа інших приміщень, оброслих деталями та запахами.
Тепер про сміливість. Євгени очисника рішуче беруться за опис найрізноманітніших сторін життя: професійних, вікових, соціальних. Для автора ніби немає меж. Вона не обтяжує себе вантажем спецаїльних знань. Насправді вони, зрозуміло, є, як без штудування перекриттєвої "матчастини"! Але ключове слово тут "не обтяжує". Уже описана стилістична легкість, стрімкість сюжету — характерні риси авторської роботи. Не в…

Состояние: Хорошее
Цвет:
  • Разноцветный
Категории:
Пол:
Для девочек
Особенности:
Реалистический

Похожие товары