Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Різдво у великому дереві новорічна зимова книжка з віконцями

230 грн -5% 220 грн
Описание

Різдвяні книги для дітей дарують передчуття дива, яке ось-ось станеться. Такі книги повертають дорослих у дитинство, а маленьких читачів захоплюють цікавими історіями або детективними головоломками. Читаючи розповіді про новорічні дні, діти дізнаються про свята більше, учаться не тільки отримувати, але і самостійно робити й дарувати подарунки, а також вірити в чудеса.

Книги для новорічного настрою залишають приємний посмак, відчуття тепла і щастя, тихого і спокійного. І щоб це відчуття тривало якнайдовше, варто купити книжки з новорічною і різдвяною тематикою, щоб холодними осінньо-зимовими вечорами всією сім'єю занурюватися у святкову атмосферу.

Книжка "Різдво у Великому дереві" французької письменниці Сільві Мішлен однозначно сподобається маленьким поціновувачам новорічних історій. Сюжет розгортається навколо великого дерева, на якому живе родина білок. Напередодні свята один із малюків заховався в чарівному лісі, тому тато вирушає на його пошуки. Разом із головними героями, читачі шукатимуть маленьких звірят, спостерігатимуть за приготуваннями до великого свята, знаходитимуть потаємні місця, сповненими сюрпризів. Для того, щоб відгадати всі таємниці та знайти малюка Каспара, варто розгортати яскраві віконця та переглядати ілюстрації. Такий формат дуже приваблює дитячу увагу і не залишає байдужим жодну дитину. Милі персонажі, цікава історія, яку можна розвивати самостійно — усе для маленьких читачів.

Кращі різдвяні історії стануть прекрасним подарунком на свята, спонукатимуть провести морозний вечір із книжкою, від якої хочеться усміхатися і вірити в новорічне диво.

Обкладинка: картон
Кількість сторінок : 10
Великий формат : 145*235мм
Вік: 1-5 років
#на фото презентацаційна книжка,ваша буде з закритими віконечками

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize
Категории:
Продавец
vikaloveih
vikaloveih
Киев
0% выполненных заказов
Была

Похожие товары