Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Гадальні карти таро - ленорман (софія)

200 грн
Описание

Людям, віддаленим від гадання на картах, ім'я Марія Ганна Аделаїда Ленорман мало що скаже. Але знаючі люди і особливо історики пам'ятають той факт, що саме вона завдяки своїм напрочуд правдивим передбаченням прославилася ще з юних років. Народилася вона у невеликому містечку Алансон, у Франції. Батько її був процвітаючим торговцем і забезпечив їй гарну освіту у стінах монастиря. Трохи пізніше, коли її сім'я перебралася до Парижа, вона в 1790 році разом зі своєю близькою подругою відкрила власний ворожильний салон, де крім ворожіння на картах здійснювали ще й інші астрологічні прогнози, і всілякі методи передбачення долі, що базуються на хіромантії.

Користувалася вона своєю особливою системою трактування карт, яка була заснована на системі Еттейли (Жан-Батист Альетт), яка була відновленою копією Єгипетського Таро. Марія прославилася на весь світ завдяки передбаченню падіння Наполеона та реставрації Бурбонів. Також вона передбачила падіння повстання декабристів, яке відбулося в Росії у 1825 році. Говорять, що сам імператор Олександр I робив їй пропозицію переїхати до Росії, але вона відмовилася.

Карти Таро Ленорман випущені на честь великої провісниці, проте не варто плутати цю колоду з картами Мадам Ленорман, які представляють звичайні гральні карти. Пропонована колода є адаптацією гральних карт на вигляд карт Таро. Зображення на картах пронизані всілякими красивими зображеннями, які обов'язково припадуть до смаку, переважно своєю простотою і безпосередністю. У досвідчених руках вони легко розкривають маленькі, майже непомітні деталі.

Стан - Новий
Виробник - Софія
Країна виробник - Україна
Мова видання - Російська
Формат - 65 х 120 мм
Матеріал - виготовлені на цупкому папері 350г/м2
Тип поверхні паперу - зображення вкрите лаком
Комплектація - 78 карток + інструкція російською мовою
Розміри упаковки - 122мм х 69мм х 30мм
Вага упаковки - 210 гр

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Продавец
apsmoke
apsmoke
Супер-продавец
Кропивницкий
92% выполненных заказов
Была