Все категории
Добавить товар

Дорогами долі . [ред., упоряд. марта онуфрів]. - [дрогобич] : [коло], [2006]. - 532,...

721 грн
Описание

Дорогами долі . [ред., упоряд. Марта Онуфрів].
- [Дрогобич] : [Коло], [2006]. - 532, [3] с. : ілюстр., карти, фотогр. кольор. - Імен. покажч.: с. 512-535.
Тверда.Формат 240х170 мм.
Із змісту:
Життєвими шляхами старшого покоління ; З українською піснею, як з сонцем ; Українське друковане слово серед дивізійників ; Завжди з добрими й благими намірами ; Спогади, листи звідусіль ; До стіп Зарваницької Матері Божої.
Аннотация:
Хвилююча розповідь про боротьбу за волю багатьох поколінь нашого народу в лавах Січових Стрільців, ОУН-УПА, дивізії "галичина", рівно ж - націоналістичному підпіллі. Багато хто з перссонажів книги поліг на воєнних боєвищах Другої світової війни, замордований в катівнях НКВД, загинув в радянських концтаборах... Частині уцілілих вдалося дістатися на Захід, де в країнах свого нового поселення вони облаштували повновартісне українське життя.
Сторінки книги пронизані ностальгією за Україною, яка була провідною зорею для багатьох повоєнних емігрантів.
Автор-упорядник Марта Онуфрів упоралася зі сот­нями різнопланових документів (світлин, мап, пресових збірників, газетних статей тощо), аби видання мало гармонійне й цікаве для читача наповнення. Варто сказати, що в написаних п. Мартою розділах і статтях удало відтворено історичний дух епохи, зокрема завдяки її роздумам філософського звучання.

Стан відиінний.

Состояние: Очень хорошее
Цвет:
  • Чёрный
  • Коричневый
Размер:
  • Onesize