У навчальному посібнику розглянуто організаційно-економічні та екологічні
аспекти діяльності агротуристичних господарств з використанням засобів і
предметів праці селянської садиби для надання якісних туристичних послуг.
Охарактеризовано особливості сільського туризму, передусім роль суспільно-
економічного розвитку особистого селянського господарства, села, місцевої
спільноти. Опанування комплексу популяризації дасть змогу якнайширше
представити пропозицію сільського туризму й здобути визначений сегмент
потенційних туристів. Для студентів та викладачів навчальних закладів,
представників органів місцевого самоврядування, громадських організацій,
керівників і спеціалістів агропромислового комплексу, власників туристичних
фірм. Видання буде корисним як для початківців, так і для тих, хто давно
займається агротуристичною діяльністю, для осіб та інституцій, які зацікавлені
у розвитку сільського туризму