Все категории
Добавить товар

Пауло коельє. комплект книг. алхімік. хиппи

200 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тематика: Художня література
Кілька примірників у наявності

Комплект книг Пауло Коельо:
Алхімік
Хіппі.

Тип обкладинки: м'яка
Мова: російська
Папір білий

АЛХИМИК, 120стр.
Алхімік — найвідоміший роман бразильського письменника Пауло Коельо, улюблена книга мільйонів людей у всьому світі. У юності люди не бояться мріяти, все здається їм можливим. Але минає час, і таємнича сила приймається їм надихати, що їхні бажання необтяжливі. "Добути втілення своєї долі — ось єдиний справжній обов'язок людини..." — стверджує Пауло Коельо.

ХІППІ, 320стр.
"Все, про що оповідає тут, було прожите та пережите мною особисто". Так починається роман мега популярного сьогодні письменника Пауло Коельо. А тоді в 70-ті він тільки мріяв стати письменником, пускаючись у небезпечні подорожі, бореться зі своїми страхами, вбирає атмосферу свободи, що почалася в усьому світі руху хіпі. "Невидима пошта", повідомляла про грандіозні дії та маршрути. Молоді в пошуках знання, просвітлення прямувало задвигунами-гуру за "тропами хіпі" до Мачу Пікчу (Перу), Тіахонако (54), Лхаси (Тибет). За 70 доларів головні герої роману Пауло та Карла здійснюють повну небезпечних пригод подорож новою "тропе хіпі" з Амстердама (Гландія) у Катманду (Непал). Що торкалося цих сміливих, молодих людей у дальні дали? Про що мріяло це коліно без вождя? Чому так прагнули вирватися з рідного гнізда, повідомляючи батькам: "Дорогий тато, я знаю, ти хочеш, щоб я отримала диплом, але це можна буде зробити коли завгодно, а зараз мені необхідний досвід".
Їдемо з ними за мрією! Пошуки радість, властиву дітям, відвідати те місце, де ти відчуєш, що щасливий, що все можливо і серце твоє повно любов'ю!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары