Тематика: Кулінарія і правильне харчування
Страви на відкритому вогні. Автор — складник Ірина Тумко
Видавництво "Виват", Харків, 2018г. Формат видання збільшений 70х100/16, 48 стор. з кольоровими ілюстраціями, папір глянсовий, крейдована, мова російська, обкладинка — видавський картон. Книга нова.
Втомилися від постійного пошуку нових рецептів? Не впадайте в руки! Вас виручить прекрасно ілюстрована кулінарна книга «Bon Appetit»! Зібрані в ній рецепти стануть у пригоді не тільки новачкові, а й досвідченому кулінарові. А приготовані по них страви перетворять ваш будинок на справжній рай для гурмана. М'ясо та риба на плиті та відкритому вогні, салати та закуски до столу та прок, випікання та десерти — такий достаток вразить уяву всіх поціновувачів гарної кухні.
Смачного!