Тематика: Кулінарія і правильне харчування
Холодні страви та закуски. Бібліотечка кухаря. П. Григорів, Я. Магідів
Через «Економіка», дата, 1972 р. Формат стандартний 84х108/32, мова російська, 175 стор., м'яка обкладинка, стан гарний.
У книзі наводиться широкий асортимент і детально викладається технологія приготування різноманітних бутербродів, салатів, вінегретів. Основна увага приділяється технології приготування широкого асортименту страв і закусок з овочів і грибів, риби, раків, м'яса, свійської птиці та дичини, яєць та інших продуктів.
Кухаря познайомляться також із технологією приготування гарнірів до холодних страв і закусок, з прийманнями оброблення різних продуктів.
Книга призначається як практичний посібник для кухарів підприємств громадського харчування і може бути використана хатніми господинями.