Тематика: Кулінарія і правильне харчування
Рибні страви. Навчальний. Л. Старостина, Р. Добросовісна
Через «Економіка», футів, 1983 р. Формат стандартний 84х108/32, мова російська, 144 ст. з ілюстраціями, м'яка обкладинка, стан гарний.
У книзі наводяться основні відомості про рибу та рибопродуктів, технологічний процес первинного та теплового оброблення риби, а також принципи організації робочих місць кухарів рибного цеху.
Детально викладається технологія приготування різних страв і кулінарних виробів із відварної, припущеної, смаженої, тушкованої та запеченої риби. Додаються також рецептури та технологія приготування гарячих і холодних закусок із риби, різних соусів.
Книга призначена як посібник для кухарів підприємств громадського харчування. Вона може бути використана хатніми господинями.