Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Был в Шафе более 30 дней назад

Книга алхімік (роман) - пауло коельо

99 грн
Описание

Виробник: АСТ
Тематика: Художня література

Подарунок під час першого замовлення!

ОПИС:

«Алхімік» — роман авторства Пауло Коельо, виданий 1988 року та став світовим бестселером. Видання в понад 117 країнах світу, переведено на 81 мову. Роман внесений у Книгу рекордів Гіннесса як найбільш продавана книга в історії Бразилії та найпоширеніша у світі.

Автор почав свої дослідження в галузі алхімії всередині сімдесятих. Але, не побачивши результатів своєї завзятості та завзятості, 1973 року припинив дослідження. 1981 року автор зустрів вчителя, який поділив алхіміків на три типи: одні люблять невизначеність, оскільки не знають свого предмета; інші знають його та розуміють, що «язик алхімії спрямований до серця, а не до розуму»; треті не знають про алхімії, «але зуміли всім життям відкрити Філософський Камінь ». Про алхіміку другого типу та піде розповідь.

Головним героєм книги є пастухcolor з Андалусії. Одного разу він бачить сон, який кличе його побажати єгипетські піраміди та відшукати захований у них скарб.

Ніка циганка погоджується розгадати його сон в обмін на одну десяту знайдених їм у майбутньому скарбів. Він зустрічає старого Мельхісідека — царя Саліма, який переконує його вирушити в батьківщину і дає два камені, Урім і Туммім, які мають допомогтиобово подолати випробування, натомість однієї десятої його худоби.

Герой продає своїх овець, пливе до Африки, втрачає всі свої гроші. Працює помічником торговця кришталем і на зароблені гроші все-таки вирушає до пірамід. У поїздці він зустрічає англійця, який відкриває йому знання в Алхімії, а потім знаходить Алхіміка в оазисі Ель-Файюм.

Алхімік вчить його пізнавати «Душу світу», розповідає про Алхімії й допомагає йти дорогою Своєю Долею. Він закохується в Фатіму і врешті-решт знаходить скарби, але не в Єгипті, а на своїй батьківщині — в Іспанії, пройшовши всі випробування, які уготувала йому доля.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Автор: Пауло Коельо
Видавництво: АСТ
Мова: Російська
Рік видання: 2016
Кількість сторінок: 120
Формат: 130х200 мм
Переплетення: М'який
Тип: Паперова

ДОСТАВКА:

- Нова Пошта (от 40 грн.)
- Укрпошта (от 15 грн.)
- Justin (безслатно)
- Meest (безплатно)

ОПЛАТА:

- Безпечна оплата на сайті ******
- Накладеним платежем без передоплат
- На карту Приват24 або Монобанк

Оперативно відправимо та якісно упакуємо Вашу посилку впродовж 24 годин після замовлення.
Для замовлення натискайте «Купити» або пишіть в чат на сайті ******.

У наявності ми маємо інші книги, а також аксесуари для смартфонів і авто, які можна побачити, натиснувши на вкладку «Все оголошення».

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары