Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господар

150 грн
Описание

Тематика: Навчальна література

Книга Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства. У навчальному посібнику викладена комплексна характеристика організації обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів. Наводяться вимоги до виробничих та торгових приміщень. Дається характеристика посуду, устаткуванню та білизні. В посібнику наводяться основні види меню, правила подачі холодних і гарячих закусок, страв і напоїв, зокрема лікеро-горілчаних виробів і вин, правила їх підбору і подачі. Наведений детальний опис процесів обслуговування, які використовуються в закладах ресторанного господарства при влаштуванні бенкетів, прийомів, а також спеціальні форми обслуговування. Значна увага приділена особливостям обслуговування в готельно-туристичних комплексах та за місцем роботи і навчання.
Посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів, він також буде корисний працівникам системи громадського харчування, широкому колу читачів, які цікавляться особливостями обслуговування в закладах ресторанного господарства.
2010 рік, 388 сторінок

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Разноцветный
Продавец
ksjushaksjuu
ksjushaksjuu
Черновцы (Черновицкая обл.)
100% выполненных заказов
Была

Похожие товары