Виробник: Інший виробник
Тематика: Кулінарія і правильне харчування
Автор: Чередник
Рік видання: 1998
ISBN: 5-7839-0047-8
Кількість сторінок: 143
Тверда палітурка, крейдований папір, кольорові ілюстрації. Відбито в Словаччині.
Ваші гості будуть, безсумнівно, захоплені, якщо Ви подасте на закуску самостійно випечений хліб. Завжди буде до місця ситний селянський хліб або самостійно випечений крендел. Аромат свіжоспечених булочок навіть сонь і стрічок виманить до столу. А щоб приймання гостей не було для Вас занадто напруженим, Ви можете спекти хліб заздалегідь та заморозити його.
Як місити та збивати тісто, як формувати хлібні вироби та випікати їх на професійному рівні — все це докладно, крок за кроком, пояснюється словами та за допомогою ілюстрацій. Найважливіші інструменти, необхідні під час випікання хліба, а також поради, як краще підготувати, випікати та зберігати хліб та різні види випічки.