Все категории
Добавить товар

Ф. с. фіцджеральд. великий гэтсби. ніч ніжна. розповіді.

380 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тематика: Художня література

Френсіс Скотт. Фіцджеральд. Великий Гэтсби. Ніч ніжна. Розповіді.

До цього входить найкращі твори класика американської літератури XX століття Френсіса Скотта Фінджеральда - романи "Великий Гетсбі" і "Ніч ніжна, найвідоміші розповіді.

Творчість найбільших американських письменників представлена серією "Бібліотека літератури США".
1985, зокрема: Художня література, місто: дата, ст.: 703 с., обкладинка: Видавальна обкладинка, формат: Звичайний, стан: дуже гарне. У справжній том `Бібліотеки літератури США" входять найкращі твори класики американської літератури XX століття Френсіса Скотта Фіцджеральда - романи "Вілий Гетсбі" і "Ніч ніжа", найвідоміші розповіді.

"Ніч ніжа" — дивовижно тонкий і глибоко психологічний роман американського класика, який багато критики ставлять навіть вище "Вілікого Гетсбі", а сам автор назвав "найбатливішим своїм витвором". І це не випадково: книга вийшла багато в чому автобіографічною, Фіцджеральд описує в ній зворотний бік свого зовні розкішного життя з дружиною Зельдою. Запрошена американська мрія, що обернулася справжньою катастрофою. В історію моральної деградації талановитого лікаря-психіатра він вклав ті біль і муки, які сам пережив у боротьбі із шизофренією подружжя... Але ця книга не про хвороби чи смерть - вона про кохання.

Великий Гетсбі
Один із найвідоміших прозаїків США XX століття, Френсіс Скотт Фіцджеральд освоїв світу про початок нового століття — "века джазу", одним із першихopиком від імені "погубленого покоління". Він писав про "американську мече", уособлював її собою, але реальність обернулася катастрофою, і рання смерть оббивала життя балівня долі. Герой роману "Великий Гетсбі" поколов собі стан, домігся могутності, але ні гроші, ні влада не зробили його щасливим.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары