Все категории
Добавить товар

Курсова робота технології кондитерських виробів

2000 грн
Описание

ТЕМАТИКА КУРСОВОЇ РОБОТИ

Визначення технологічних властивостей основної сировини, вибір та
обгрунтування технології виробництва заданого виду продукції.

Вибір добавок або нових видів сировини та обгрунтування технології
виготовлення виробів підвищеної харчової цінності.

Вибір добавок або нових видів сировини й обгрунтування технології та
доцільності їх використання під час виготовлення виробів оздоровчо-
профілактичного призначення.

Вироби: Цукрове печиво, затяжне печиво, здобне печиво, пряники неглазуровані без начинки, кекси, бісквітний напівфабрикат, фруктово-ягідний мармелад типу «Яблучний формовий», зефір, молочні цукерки, ірис тиражний, ірис аморфний

Курсова робота складається з пояснювальної записки і графічної частини.
Обсяг пояснювальної записки становить 30 50 аркушів

ЗМІСТ КУРСОВОЇ РОБОТИ
Вступ.
1. Характеристика сировини, що використовується при виробництві заданого кондитерського виробу, та вимоги до її якості.
2. Характеристика та вимоги до якості заданого кондитерського виробу.
3. Розрахунок уніфікованої рецептури на основі робочої для заданого ви-робу.
4. Вибір і обґрунтування технологічних параметрів та прийомів ведення технологічного процесу з урахуванням заданих вихідних даних.
5. Розрахунок калорійності (енергетичної цінності) заданих виробів.
6. Графічне зображення та опис апаратурно-технологічної схеми.
Список використаної літератури

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Категории:

Похожие товары