Все категории
Добавить товар

Toyota camry. посібник з ремонту й експлуатації. книга

940 грн
Описание

Виробник: Третий Рим
Тематика: Інструкції

Посібник з ремонту й експлуатації автомобіля Toyota Camry 6-го покоління з двигуном 2AZ-FE (DOHC, 2,4 л).
У виданні докладно розглянуто пристрій автомобіля, дано рекомендації з експлуатації та ремонту. Спеціальний розділ присвячений несправностям у дорозі, способам їх діагностики та усуненням.
Усі підрозділи, у яких описані обслуговування і ремонт агрегатів і систем, містять переліки можливих несправностей і рекомендації щодо їх усунення, а також вказівки щодо розбирання, збирання, регулювання та ремонту вузлів і систем автомобіля з використанням стандартного набору інструментів в умовах гаража.
Вказівки щодо розбирання, збирання, регулювання та ремонту вузлів і систем автомобіля з використанням готових запасних частин і агрегатів наведені поопераційно та докладно ілюстровані кольоровими фотографіями та малюнками, завдяки яким навіть початківець автолюбник легко розбереться в ремонтних операціях.
Структурно всі ремонтні роботи розділені за системами й агрегатами, на яких вони проводяться (починаючи з двигуна та закінчуючи кузовом). У міру потреби операції забезпечені попередженнями та корисними порадами на основі практики досвідчених автомобілістів.
Структура книги складена так, що світлини або малюнки без порядкового номера є графічним доповненням до наступних пунктів. Під час опису робіт, які містять проміжні операції, останні вказані як посилання на підрозділ і сторінку, де вони докладно описані.
У застосунках містяться необхідні для експлуатації, обслуговування та ремонту відомості про моменти затягування нарізних з'єднань, свічки запалювання, тиску в шинах, пальне-мазкові матеріали та експлуатаційні рідини.
Наприкінці книги наведені кольорові електросхеми.
Книга призначена для автолюбів та фахівців СТО.
232 сторінки.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Категории:
Особенности:
Набор

Похожие товары