Все категории
Добавить товар

Книга "державна служба в україні"

250 грн
Описание

Академічний підручник підготовлений провідними вченими країни в освітній
та науковій галузі "Державне управління" відповідно до новітніх стандартів вищої та післядипломної освіти на основі узагальнення сучасного емпіричного матеріалу.
Підручник є базовим для навчальних дисциплін освітньо-професійних програм підготовки та інших програм освітньої галузі "Державне управління", інших освітніх галузей, у яких досліджуються проблеми розвитку держави, державного управління, державної служби та управління персоналом. Підготовлений за результатами науково- дослідної роботи "Кадрова політика в системі державної служби на сучасному етапі державотворення України"
Адресується студентам різних освітньо-кваліфікаційних рівнів, аспірантам, науково-педагогічним працівникам, працівникам органів державної влади та органів місцевого самоврядування, які беруть безпосередню участь у розвитку та реформуванні державного управління і державної служби та приведенні її у відповідність зі світовими стандартами з урахуванням національної специфіки, а також широкому колу читачів, які цікавляться проблемами державної служби.
Сумма за товар с учетом комиссии шафы.
Работаю оплата на карту,доставка почтой)
Очень много всего красивого,стильного,модного в наличии,смотрите мои другие обьявления,буду искренне рада помочь и подсказать в выборе)
Приятных Вам покупочек:)

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Голубой
Размер:
  • Onesize
Категории:
Продавец
ani2020
ani2020
Киев
11% выполненных заказов
Была