Все категории
Добавить товар

Підручник англійської мови 1 та 2 частина 2007 рік н.а.бонк г.а.котий н.а.лук'янова

600 грн
Описание

ціна вказана за дві книги, але можлива покупка по одній. Книги підклєїні

Підручник з англійської мови (у 2 частинах) автори Н. А. Бонк, Г. А. Котій, Н. А. Лук'янова видавництво "Арій".

Підручник англійської мови Бонк Н. орієнтований на слухачів курсів іноземних мов, студентів вузів та осіб, які самостійно вивчають англійську мову. Складається з двох частин. Продається тільки комплектом (1 та 2 частини).

1 частина.

Підручник призначений для дорослих учнів, які вперше приступають до вивчення англійської мови. Підручник складається з вступного курсу, основного курсу, поурочного граматичного довідника та довідкових граматичних таблиць. До кінця роботи над підручником учні повинні набути навичок правильної англійської вимови та опанувати усне та письмове мовлення. Граматичний матеріал відповідає програмі з граматики першого курсу мовного інституту.

2 частина.

Підручник Бонк складається з 20 уроків, поурочного граматичного довідника та довідкових граматичних таблиць. Тематика текстів підручника побутова та суспільно-політична. У підручнику закінчується вивчення системи часів дійсного способу, розглядаються такі теми, як неособисті форми дієслова, модальні дієслова, умовний спосіб та ін. Таким чином, граматичний матеріал обох частин підручника охоплює всі основні явища англійської граматики, необхідні для активного володіння мовою.

Состояние: Очень хорошее
Цвет:
  • Белый
  • Зелёный
Размер:
  • Onesize
Продавец
yanaoktober
yanaoktober
Супер-продавец
Днепр
92% выполненных заказов
Была

Похожие товары