Все категории
Добавить товар

Підручник українська література 8 клас коваленко оріон

400 грн
Описание

- Підручник пропонує учням, вчителям і батькам новаторський підхід до викладання літератури в загальноосвітній школі, що поєднує традиції класичної літературної освіти та виклики сьогодення, розвиває читацьку компетенцію, формує навички функціонального читання.
- Головне завдання підручника, що продовжує авторську концепцію, — це виховання Читача. Тому його матеріали забезпечують індивідуальну траєкторію літературної освіти кожному учню, розширюють культурний контекст сприйняття твору, сприяють формування сучасного читача, здатного давати власну оцінку прочитаному.
- Увесь зміст підручника скеровано на активні здобуття знань школярами, розвиток творчих здібностей учнів, формування інтересу до літератури, вміння використовувати здобуті знання у різних навчальних та життєвих ситуаціях.
- Запитання, спрямовані на рефлексію під час читання, формування особистісних духовно-ціннісних орієнтацій та естетичних потреб учнів, проблемні завдання, матеріали для дискусії та творчого самовиявлення школярів є пріоритетними на сторінках цього підручника.
- Змістовий і методичний матеріал підручника уявлень з урахуванням широкого культурологічного контексту і спрямований на розвиток логічного й образного мислення, усного та писемного мовлення, навичок зіставлення різних культурних явищ.
- Вагоме місце в підручнику відводиться взаємозв'язкам різних національних традицій, виявленню їх своєрідності і спільності, увиразненню світового контексту української літератури, ролі українських письменників у творчості митців інших народів, що забезпечує формування гуманістичних загальнолюдських цінностей і моральних якостей школярів.
- Продумані рубрики «Поміркуйте над прочитаним», «Історичний контекст», «Коли прочитано твір», «Ваші літературні проекти», «Ві — творча особистість»,«Література в колі мистецтв» та інші сприяють вихованню культурної мислячої людини, що вміє мислити, ставити запитання, робити вибір і відстоювати свою точку зору.
- Різнопланове художнє оформлення підручника, що об єднує класичні та новітні ілюстрації, розвиває візуальний інтелект підлітків, переконує в гармонії навколишнього світу, вчить мислити образно й нестандартно.

Вид палітурки: М'який

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары