Все категории
Добавить товар

Нові неопренові шорти для спортивного плавання neoprene buoyancy shorts 'the next step' 3/2mm

2500 грн
Описание

Unisex
розмір S талія 71-79, посадка невисока, щильна, як у стартових костюмів.
Шорти Next Step Buoyancy Shorts — це наступний крок у вашій подорожі плавучістю. Виготовлені з того самого неопрену Yamamoto Smoothskin і триатлонного гідрокостюму з прошитими та з’єднаними швами, зменшеною товщиною до 2 мм неопрену по центру та 3 мм з боків, щоб допомогти вам у просуванні. Шорти служать трьом основним цілям: для початківців або плавців середнього рівня основним фактором, який заважає їм плисти швидше, є недостатня стійкість та удари ніг, коли сила рук і техніка загалом хороші, але тіло погано розташовано у воді, створюючи великий опір і «мертву вагу», через що набагато важче ефективно плавати.
Плавучі шорти розміщують плавця в правильному горизонтальному та обтічному положенні, допомагаючи побудувати «нейронний шаблон» того, як вони повинні почуватися у воді. Це також дозволяє плавцю зосередитися на більш ефективному ударі ногою та ковзати з кожним гребком, не відчуваючи «тонучої ноги».
Додаткова підтримка також дозволяє плавцю більше зосередитися на техніці гребка руками.
Результати показали, що з часом положення тіла плавця, швидкість і витривалість можна значно підвищити, тренуючись у шортах з плавучістю
Підходить для триатлоністів будь-якого рівня, які хочуть удосконалити свою техніку плавання у відкритій воді під час перебування в басейні. Плавання в гідрокостюмі під час триатлону дуже відрізняється від плавання без гідрокостюма під час змагань з плавання. Більшість вашої сили має походити від верхньої частини тіла, тоді як ваші ноги та ядро ​​забезпечують основний контроль. Ці шорти допомагають розвивати вашу техніку плавання у відкритій воді під час перебування в басейні, де носити повний гідрокостюм було б занадто жарко або заборонено рятувальниками.
Для використання під час тренувань у відкритій воді або перегонів як альтернатива плаванню в повному гідрокостюмі (коли вода досить тепла!).

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize
Продавец
fragileamica
fragileamica
Киев
100% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?