Все категории
Добавить товар

Гідрокостюм жіночий aqua sphere pursuit 2.0 4.2.2 mm

4400 грн
Описание

Використовувався на тренуваннях разів 10, дуже обережно. незначні місця розклейок були заклеєні в майстерні. Не натирає зовсім, тому ніяких змащувань не використовувалось. Справжнє відчуття другої шкіри, якщо вірно підібраний за розміром.
Розмір S: на вагу 50-57 кг, зріст 165см.

Детальний опис для тих, хто не знайомий з моделлю: Чудово виконаний, технологічний гідрокостюм Aqua Sphere Pursuit 2.0 4.2.2 mm - вдалий вибір для плавання на відкритій воді. Якщо Ви перебуваєте в пошуку функціональної і надійної моделі, що володіє всіма необхідними характеристиками, яка не підведе вас в потрібний момент, то ця версія створена спеціально для вас. Гідрокостюм оснащений спеціальною панеллю з неопрена товщиною 4 мм на корпусі, яка підсилює плавучість.
Глибока, комфортна блискавка на спині дозволяє змінювати екіпіровку за лічені хвилини без зайвих зусиль, що особливо зручно при знятті костюма в спеціальних пунктах переодягання. Неймовірно м'який шийний обтюратор Aqua-Flex запобіжить натирання і здавлювання, захистить від попадання вологи всередину гідрокостюма. Матеріал Super stretch, Yamamoto 38 має технологічну обробку для ефективного захисту від ультрафіолетового випромінювання, а також відрізняється підвищеною стійкістю до розривів.
Високотехнологічний утеплювач Thermo-Guard передбачений в зоні грудей, на плечах і ногах для відмінного збереження тепла.

Особливості:
Матеріал: неопрен
Товщина: 2,0 мм, 4,2 мм
Технології: Bio-Stretch Zone, Aqua Drive core, Thermo-Guard, Aqua-Flex
Сезон: мульти

Состояние: Очень хорошее
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize
Продавец
fragileamica
fragileamica
Киев
100% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?