Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Боксерські рукавиці професійні з печаткою фбу boxer шкіряні profi

1130 грн
Описание

Виробник: Boxer
Вид бойових мистецтв: Бокс
Тип продукту: Рукавички

Матеріал: шкіра.
Наповнювач: пінополіуретан.
Розмір: .
Кріплення: липучки.
Колір: .
Призначення бокс.

Ідеальні для змагань!

Щоб виступати на рингах нашої країни, потрібний сертифікований захист для рук. Саме такі професійні боксерські рукавиці ФБУ зі шкіри ми пропонуємо купити оптом або в роздріб в інтернет-магазині «SporTime». На них стоїть печатка Федерації боксу України, яка підтверджує, що вироби придатні для використання у національних змаганнях.

Такі рукавиці в першу чергу розраховані на змагання, але їх можна використовувати на тренуваннях для відпрацювання ударів на грушах, мішках або лапах. Розмір екіпіровки підбирається залежно від ваги боксера. Рукавиці підійдуть підліткам і дорослим чоловікам масою до 80 кг.

Шкіряний верх розрахований на довгу службу без деформації та розривів. Пінополіуретан, набитий у рукавиці, - міцний і легкий матеріал. Він добре гасить удари, але при цьому не робить руки непідйомними, тому вони будуть у тонусі весь період бою чи тренування. Користуватися захистом дуже комфортно, оскільки широка липучка на манжеті щільно фіксує рукавиці в положенні і не дає їм злітати. Для доступу повітря на долонній частині зроблено отвір.

Переваги товару:

Відмінна зносостійкість та захист пальців та кисті рук.
На рукавиці нанесено печатку Федерації боксу України, що дозволяє використовувати їх за участю у національних змаганнях.
Манжета та отвори для циркуляції повітря роблять носіння максимально комфортним.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары