Все категории
Добавить товар

Электросамокат

41800 грн
Описание

DB10 Wuxi Jose Electric — це електросамокат із номінальною потужністю 2000 Вт, що працює від літієво-іонного акумулятора ємністю 60 Вт-год і 15 А-год. Це означає, що він може пройти до 30 км на одному заряді, що є вражаючим показником для електросамоката.

При управлінні електротранспортом до 3000 Вт не потрібно мати посвідчення водія та реєстраційних документів на нього (згідно з п. 1.10 та 2.13 ПДР). Але радимо при собі мати документи з технічними характеристиками транспортного засобу.

Електросамокат DB10 Wuxi Jose Electric має якісний і міцний корпус, який захищає його від пошкоджень і підвищує стійкість на дорозі. Він оснащений передньою і задньою підвіскою, що забезпечує комфортну їзду на нерівних дорогах і захищає користувача від ударів.

Самокат має максимальну швидкість 40 км/год, що є швидкою для такого типу транспорту. Три режими руху: Еко, Нормальний і Спорт. Він також оснащений фарою і стоп-сигналом, що забезпечує безпеку в темний час доби і на дорогах з поганою видимістю.

Завдяки своїм характеристикам, електросамокат DB10 Wuxi Jose Electric є чудовим вибором для шанувальників активного способу життя і тих, хто шукає швидкий, екологічно чистий і зручний спосіб пересування в місті.

Оснащений широкою та зручною декою, на якій встановлено сидіння з пружинною амортизацією, воно дуже зручне для середніх і далеких поїздок і його більш ніж достатньо для комфортної їзди. Завдяки невеликій вазі, компактним розмірам і простому механізму складання електросамокат дуже зручний для транспортування й економічно вигідний.

Основні характеристики:

Двигун: максимальна потужність 2000W
Коробка передач: 3-х ступенева
Максимальна швидкість: 40 км/год
Пробіг на 1 заряді: 30 км
Акумулятор: Li-ion 60V 15А*ч
Час повної зарядки: 4-5 годин
Гальма: Дискові механічні
Вантажопідйомність: 200 кг
Водонепроникність: IP54
Екран: LCD Екран
Світлодіодні передні ліхтарі
Переднє та заднє колесо: 10 дюймів з повітрям
Вага: 28 кг

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары