Все категории
Добавить товар

Мфр ролл

340 грн
Описание

Матеріал: етиленвінілацетат (EVA).
Довжина: 30 см.
Діаметр: 8 см.

Колір: Синій, Чорний, Фіолетовий, Зелений
Призначення: для поглибленого пропрацювання м'язів і фасцій.

Призначення
Ролер — це простий і легкий інвентар для занять пілатесом та йогою, завдяки своїй ефективності здобув визнання у світі спорту та професійних фізіотерапевтів. З ним можна виконувати безліч вправ, що поліпшують гнучкість, рівновагу та координацію, водночас сприяючи регенерації м'язів. Саме тому його використовують і новачки, і ветерани спорту, поготів, що робити з ним можна вдома, у спортзалі або навіть в офісі.

За допомогою ролера роблять міофасціальний масаж, який знімає біль у м'язах, усуває спайки на сполучній тканині та стимулює кровотік. Це так само зменшує напругу та скутість мускулатури та скорочує час відновлення м'язів. Для жінок неоціненною перевагою ролера буде той факт, що його систематичне використання покращує циркуляцію лімфи та допомагає боротися з целюлітом.

Опис
Для виготовлення ролера використовується гнучкий, пружний і водночас надзвичайно міцний сополімер етиленвінілацетату (EVA), що вирізняється високою стійкістю до зношування. На всій поверхні ролера рівномірно розташовані жорсткі шипи, які досить глибоко проникають у тканини, створюючи враження, що це пальці досвідченого масажиста. Зовні ролер схожий на товстостінну трубку, завдяки чому він, бувши міцним, має дуже несуттєву вагу.

Як це працює
Тренування з ролером зрозумілі на інтуїтивному рівні, у чому можна переконатися на прикладі наступної вправи. Покладіть ролер на підлогу та тягніть на неї, спершись перед собою лівою зігнутою ногою. Отримайте об підлогу позаду себе обома руками, а щиколотку правої зігнутої ноги покладіть на коліно зліва. Нахиліть своє тіло вправо так, щоб права ягідний м'яз притискалася до ролі. Перекотіться вперед-назад кілька разів, а потім повторіть для лівого боку.

Переваги:

Виготовлений із якісного матеріалу, він не схильний до деформації та слугуватиме довгі роки.
Має невелику вагу та компактні розміри — за потреби його можна взяти із собою у відпустку.
Підходить і для професійних атлетів, і для користувачів, далеких від спорту.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Фиолетовый
  • Синий
Размер:
  • Onesize
Продавец
lenakushch
lenakushch
Супер-продавец
Киев
80% выполненных заказов
Была