Все категории
Добавить товар

Масажний валік wcg k1 роллер чорного кольору

350 грн -6% 330 грн
Описание

Масажний валік WCG K1 Роллер
Валік (роллер) масажний для спини, йоги та фітнесу - спортивний інвентар,

створений для регуляції м'язового тонусу, розминки м'язів перед тренуванням,

утримання правильного при тренуваннях, а також ослаблення реакції організму на «крепатуру»

по закінченню тренувань. Крім того, варто відзначити,

що цей виріб здатний стати відмінним альтернативним інструментом, який заміняє масажну терапію.

МАТЕРІАЛ - Зовнішня частина пінного роліка виготовлена ​​з високоякісної піни EVA високої щільності без запаху, а внутрішня частина пінного роліка виготовлена ​​з високоміцного матеріалу ABS, який може витримувати максимальну вагу 300 кг. Роліковий масажер для тіла підходить для спини, ніг, литок, підколінного сухожилля і плечей. Вправи на роліках з піною можуть допомогти запобігти травми, а також сприяти відновленню після травм.

ЛЕГКИЙ І ЗРУЧНИЙ - Цей валік для масажу глибоких тканин має довжину 33 X 14 см X 14 см, досить довгий, щоб ефективно опрацьовувати м'язи по всьому тілу, але при цьому валік з піни все ще досить легкий, тому ви можете легко носити його в спортивній сумці. . Використовуйте ролікові вправи для тіла для занять фізіотерапією, йогою, пілатесом або тренування в тренажерному залі.

ПРОПОЗИЦІЯ - Використовуйте роліковий масажер для тіла перед тренуванням, щоб вивести токсини з ваших м'язів, запобігти травми і дозволити вам тренуватися старанніше. Використовуйте ролікові вправи для тіла після тренування, щоб прискорити відновлення, заспокоїти біль в м'язах, допомогти в реабілітації після спортивних травм.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize
Продавец
bojko-ivan
bojko-ivan
Ивано-Франковск
42% выполненных заказов
Был

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?