Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Тканевая резинка

85 грн -24% 65 грн
Описание

Продаж поштучно 1шт-50 грн.
До набору входить 3 яскраві тканинні фітнес-стрічки різної сили опору(125 грн.):
Light (зелена) 8 - 14 кг
Medium (рожева) 14 - 22 кг
Heavy (фіолетова) 22 - 31 кг
Гумки для фітнесу - універсальний тренажер, що має комфортні компактні розміри. При граничній простоті конструкції, еспандери дають можливість працювати з будь-якими групами м'язів, які в стандартних умовах складно навантажити в необхідній мірі.
Тренувальні стрічки з успіхом застосовують у пілатесі, йозі та фітнесі для виходу з ефекту "плато", роботи зі складними групами м'язів і для організації тренувань у нестандартних умовах (на природі, вдома тощо).
Також фітнес резинки використовують для м'язової реабілітації після хвороб і травм. До використання тренажера немає протипоказань за віком або рівнем спортивної підготовки.
Принцип опору резинок полягає в тому, що чим більше ви їх розтягуєте, тим більший опір вони створюють. Завдяки цьому ви можете легко налаштувати навантаження на ту стадію, на якій ви зараз перебуваєте. Кожна з трьох резинок, генерує різний діапазон навантаження - м'ятна 8-14 кг, рожева 14-22 кг, фіолетова 22-31 кг. Ви зможете індивідуально під себе підбирати опір, з яким найзручніше виконувати вправи і при цьому відчувати, як працюють м'язи. Залежно від прокачуваної зони міняйте резинки й отримуйте максимальний ефект від тренування. Наприклад, для сідничного містка використовуйте бузкову стрічку, а для приседів підійде як рожева, так і м'ятна резинка. (У разі, якщо вам зручніше користуватися тільки однією гумкою, можете використовувати її, а надалі перейти на іншу, з більшим опором.)

Состояние: Новое
Цвет:
  • Сиреневый
  • Бирюзовый
Размер:
  • Onesize
Продавец
kol7444429134
kol7444429134
Киев
33% выполненных заказов
Была