Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Был в Шафе более 30 дней назад

Тренажер гіперексенція для дому регульована,режим

3913 грн
Описание

Виробник: Власне виробництво
Тип тренажера: Гіперекстензії

Кілька примірників у наявності

Тренажер гіперексенція для дому YES-HYPEREXTENSION

В НАЛИЧІ!!

Опис "Гіпертекстензія тренажер для дому":
Гіпертекстензія похила YES-HYPEREXTENSION — це високоефективний тренажер для спини на ринку України. Перед його розробленням ми вивчили об'єктивні наукові дані, що дало змогу сконструювати гіперексенція з урахуванням особливостей біомеханіки та фізіології людського тіла під час виконання гіперексентії в тренажері, для максимальної безпеки та результативності. Хоча спектр застосування цього тренажера варіюється від домашнього до професійного, наші сучасні та щадні для екології алгоритми виробництва дають можливість встановлювати лояльну ціну, маючи порівнянну зі світовим рівнем якість. Верстат для гіперексенція має металевий каркас, який покритий порошковою, що не містить свинець, стійкою італійською фарбою Inver. Гіпертекстензія спини на YES-HYPEREXTENSION, має оптимальний постійний кут нахилу 45 градусів. Стійка основа дасть змогу розвинути необхідну амплітуду рухів. Гіпертекстензія кутова YES-HYPEREXTENSION обладнана м'якими та комфортними подушками які оббиті високоякісною штучною шкірою, вони допоможуть вам прийняти правильне положення під час тренування. Великі м'які подушки роблять тренажер зручним для атлетів із будь-якою формою. Також ми додали регульований пружинний фіксатор за висотою упору для стегон, з ними тренажер для м'язів спини ідеально підходить для атлетів зі зростом від 145 до 190 см.

Гарантія стійки для гіперексстензії YES-HYPEREXTENSION:

Під час купівлі тренажера "стійка для гіперексенція" YES-HYPEREXTENSION на нашому сайті, ви отримуєте 10 ЛІТ гарантії на шви, 365 днів гарантії на механізми й оббивку та 14 днів на повернення відповідно до законодавства України.

Обмеження "тренажер гіперексенція для дому" YES-HYPEREXTENSION:
за вагою користувача — 150 кг.

Безпека гіперексенція HYPEREXTENSION-EL:
Наша компанія ціною нашої репутації гарантує подвійний сліпий радіологічний контроль усієї сировини, використовуваної під час виробництва, і готового тренажера.

Ми використовуємо цінну італійську порошкову фарбу компанії "Inver", яка призначена для "контактного" використання й безпечна для людини. Компанія постійно вдосконалює технологію свого виробництва для зниження та винятку шкоди довкіллю. Наприклад, в останні роки Inver повністюкодив від використання токсичних елементів, що містять хром і свинець.

Характеристики лави для гіперексенція:
Кут нахилу гіперексенція: 45 градусів;

Д*Ш*В: 108*50*110 см;

Регулювання висоти упор для стегон: 145-190 см.

Вага тренажера: 16 кг;

Виробник гіперекстензії: компанія Malchenko, Україна, Кривій Рог;

Матеріал: Труба профільна 50*50*2; 40*40*2.

Стандартний колір оббивки: чорний;

Стандартний колір фарбування: чорний;

Кут нахилу, висота, довжина лавочки для гіперексенція, колір оббивки, фарбування, ширина, глибина, висота, її вага, функціонал і будь-які параметри — можуть бути змінені за бажанням клієнта.

Застосування тренажера для попереку:

Є два найбільш результативні та умовно роздільні різновиду занять на лавці для гіперексенція, чоловіча та жіноча. Чоловічий спрямований на розвиток насамперед розгиначів спини, а вже сідниць і бицепса бедра. Жіночий відповідно до розвитку біцепса стегна та сідницьових м'язів насамперед. За будь-якого правильного стилю вправи завжди навантажуватимуться три основні м'язові групи — це біцепс стегна, сідниці та найдовговічіші м'язи хребта або розгиначі. 

Поради щодо використання дошки для гіперексенція:
Ніколи не використовуйте обтяження відразу, для початку відточіть техніку та знайдіть для себе комфортний і безпечний спосіб тренування на гіперексенціязії;
Підіймайтеся вгору до такого ступеня, щоб утворювати пряму, не вище, інакше ви будете травмувати хребці;
Опускайтеся вниз, щоб ноги та корпус утворювали приблизно 90 градусів, нижче можна не опускатися;
Слідкуйте за диханням і самопочуттям, у разі больових відчуттів негайно припиніть заняття. Пам'ятайте, що це не той тип вправи, де є сенс перевантажувати …

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?