Все категории
Добавить товар

Утягивающий корсет "sculpting clothes" для коррекции фигуры/ для похудения/ для стройной талии

190 грн
Описание

🤍Стягуючий корсет "Sculpting Clothes" для корекції фігури🤍

Розміри в наявності:
✔️S/М - (талія 68 - 73) довжина 70 см
✔️XL - (талія 82 - 86) довжина 84 см
✔️XXL/ XXXL - (талія 82 - 90) довжина 87 см
висота корсета 25 - 27 см

🔹Стягує: живіт, бока, спину
🔹Підтримує поясницю
🔹Підтримує та припіднімає груди

ПІДІЙДЕ:
▪️Після пологів
▪️Після операцій
▪️Для схуднення
▪️Для корекції фігури

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:
- Тіло повинно звикнути до компресії корсета.
- У перші тижні використання корсета не повинно перевищувати 2-4 години в день, поступово добавляйте по годині.
- Спочатку застибайте на перший ряд гачків, після того як розносите і звикнете, можите переходитина наступний ряд гачків щоб зробити корсет тугішим.

▪️Він прекрасне доповнення до дієти та фізичних навантажень. Характерною особливістю корсета є те, що він тільки створює умови, а всю роботу по перетворенню вас в струнку леді з осикою талією робите ви самі, ваш організм і тіло. Sculpting Clothes виготовлений з латексу, він прекрасно стягує талію, що відразу надає стрункість і виробляє звичку втягувати живіт. Черевні м'язи безперервно перебувають в тонусі і зміцнюються, це і є гарантія очікуваних результатів.

▪️Sculpting Clothes вкрай м'який і тугий одночасно. Він дуже ніжний при дотику, прекрасно прилягає, що не зісковзує і не морщить при ходьбі, охоплює всю проблемну зону. Корсет абсолютно не заважає при бігу, заняття йогою і фітнесом, і навіть при танцях. У ньому можна відчувати себе надійно у всякій одязі, акцентувати переваги і сексуальність своєї статі.

▪️Sculpting Clothes звузить талію і зменшить вагу, усуне біль у хребті, виправить поставу, поліпшить кровообіг. Зробить груди високою, візуально об'ємної і пишною, прекрасно її підтримуючи протягом усього періоду. Візуально розширить стегна. Ще він гіпоалергенний, без побічних запахів і простий у використанні. Допомагає в боротьбі з целюлітом, для цього, перед його одяганням, досить змастити живіт антицелюлітною кремом.

▪️Користуючись утягивающим корсетом Sculpting Clothes для корекції фігури отримуєш справжнє задоволення абсолютно не відчуваючи його на тілі, він приховує недоліки і підкреслює гідності. Через два тижні вже помітні перші позитивні результати, а через місяць від вашої фігури неможливо буде відірвати захоплених очей.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✔️Відправка: НоваПошта, УкрПошта️.
✔️Оплата на карту або "Безпечна оплата".

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
  • Фиолетовый
Размер:
  • Onesize
Продавец
annaryazanova
annaryazanova
Супер-продавец
96% выполненных заказов
Была