Все категории
Добавить товар

Конус-фішка спортивна для тренувань sp-sport c-5910 48см

200 грн
Описание

Матеріал: м'який пластик.
Висота: 48 см.
Призначення: для розмітки спортивних трас та дистанцій.

Опис
Фішки-конуси широко застосовуються для розмітки спортмайданчиків. Легкі пластикові вироби добре підходять для визначення меж. Спортивний інвентар є конусною конструкцією з м'якого пластику. Висота фішки становить 48 см. Хорошим попитом користуються конуси жовтого, червоного, зеленого чи синього кольору. Яскраві забарвлення допоможуть позначити межі територій різних типів та урізноманітнити дитячі ігри.

Призначення
Фішки-конуси зазвичай розставляють на великих територіях. Це може бути спортмайданчик, футбольне поле, галявина в лісі, подвір'я тощо. Фішки актуальні там, де не потрібні постійні чіткі межі. За наявності конусів можна використовувати майданчик різноманітними способами.

Вироби широко використовують у велоспорті, бігу на роликах, легкій атлетиці та рухливих дитячих іграх. При заняттях на роликах і велосипедах конуси виконують роль перешкоди, яку потрібно об'їхати. Їх можна виставляти в лінію, по периметру, окреслювати траєкторію руху.

Переваги:

Конуси-фішки відлиті з м'якого екологічного пластику.
Довговічність. Вироби не бояться холоду, ультрафіолету.
Мала вага дозволяє без проблем транспортувати, переносити конуси-фішки з місця на місце. Це завдання можуть виконувати навіть маленькі діти.

Характеристики

Вид
Фішки тренувальні
Комплектація
1 шт
Висота
48 см
Матеріал
Пластик
Форма
Піраміда
Країна виробник
Китай

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары