Все категории
Добавить товар

Yamaha psr-ew310 — синтезатор, 76 клавіш

16347 грн
Описание

Виробник: ******
Тип інструмента: Синтезатори

Кілька примірників у наявності
Торг

Продам ****** ********* — синтезатор, 76 клавіш
Товар новий, запакований. Гарантія 24 місяці, фіскальний чек.

Безплатна доставка в Україні, оплачу коміксом за накладеною платежею.

Розшарочка до 12 місяців без *******:
Розшарочка (Оплата частинами): Приватбанк, Монобанк, А-Банк, Глобус банк, Ощадбанк, Райффайзен Банк, Розірочка від магазину (Платі пізніше), *** банк, **********

Оперативна доставка по всьому Києві й Україні. У Києві можливий самовиїзд На Куреневці, Виноградарі, Ополоні***

Є інші моделі цього та інших виробників, питайте — домовимося!;-)

- ********** (*****, ********, ********)
- **********

****** ********* — синтезатор, 76 клавіш

Новий стандарт портативних розважальних синтезаторів!
Синтезатор ********* — це нова портативна модель від ******, обладнана динамічною клавіатурою з розширеним звукорядом і абсолютно новим тон-генератором ***, який забезпечує приголомшливий набір високоякісних тембрів, і ідеально підходить як для навчання, так і для виступу.

Тон-генератор ***
********* обладнана нещодавно розробленим тон-генератором ***, який забезпечує приголомшливу якість звуку, а також високоякісні ефекти. Завдяки *** ви можете насолоджуватися великою бібліотекою із 622 інструментальних тембрів, що ідеально підходять для гри в будь-якому вибраному вами жанрі, а також унікальними тембрами ***** ************ ****, що відтворюють трелі та струнний шум струнних інструментів, як-от віолончель і мандоліна. Це забезпечує приголомшливий реалізм для чудового автентичного виконання.

Відчуйте радість від гри
********* має потужні виразні можливості завдяки низці ефектів, аналогічних тим, що використовуються в топових моделях, і чутливості до сили натискання, яка дає змогу додавати тонкі нюанси до вашої гри. Інструмент також обладнаний функцією автоакомпанементу, яка забезпечує підтримку в різних музичних жанрах з усього світу, як-от джаз, R&B і латиноамериканська музика.

Система навчання, щоб допомогти новачкам прогресувати
Використовуйте заняття, щоб із легкістю грати вбудовані композиції. Ці зручні функції навчання допоможуть вам практикувати вбудовані пісні та поліпшити свої ігрові навички. Завдання організовані для оптимального та приємного навчання, тому просто виберіть той, який вам підходить, і виведіть свої навички гри на клавіатурі на новий рівень.

Багатий набір тембрів і ефектів
********* обладнана новітнім тон-генератором *** від ******, що забезпечує найкращу якість звуку, яка коли-небудь пропонувалася в інструментах цього типу. Насолоджуйтеся 622 приголомшливими тембрами, включно з гітарою, басами, струнними, саксофоном, трубою, барабанами та перкусією, а також фортепіано, органом та іншими класичними клавішними інструментами, які разом становлять велику бібліотеку музичних звуків. Ви навіть можете накласти два різних тембри на всю клавіатуру як «**** *****», щоб ще більше збагатити ваше виконання!

***** ************ ****
«***** ************ ****» — це функція, яка відтворює призвуки прийомів гри, унікальні для конкретних акустичних інструментів, які раніше було важко імітувати. Наприклад, якщо ви виберете гітарний тембр, то зможете реалістично відтворити звуки, як-от гітарний дисторшн і флажолети нейлонових гітарних струн.

Динамічна клавіатура
Насолоджуйтесь грою на динамічній клавіатурі, яка точно відбиває всі нюанси вашої гри, роблячи виконання виразнішим у музичному плані. Сильніше натискайте на клавіші для отримання гучніших тонів або м'яко для отримання тихіших звуків, щоб домогтися справжнього динамічного контролю над музикою.

Додайте ефектів до свого виконання
********* обладнана процесором цифрового оброблення сигналів (***), який дає вам застосовувати до звуку різні вбудовані ефекти й адаптувати їх до вашого виконання. Якщо обраний тембр із рекомендованим настроюванням ***, ефект *** застосовується до основної партії тембру.

Функція автоакомпанементу
********* має функцію автоакомпанементу, яка автоматично відтворює відповідну підтримку (ритм + бас + акорди акомпанементу), якою ви можете керувати, п…

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Продавец
user970384
user970384
Киев
Был

Похожие товары