Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Вудка складана з котушкою і волосінню, телескопічна

420 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип вудлища: Спінінг
Сезон: Літо
Конструкція: Телескопічна

Кілька примірників у наявності

Вудка кишенькова з котушкою "Pocket pen fisheng rod"
Кишенькова вудка — це класичний спінінг, поміщений у футляр, розмірами не більш ніж кулькова ручка, котушка, гачки з приманкою та маток волосіні. Додайте до цього рибальський азарт, клеве місце, гарну компанію та вдалий улов забезпечений!

Який чоловік не любить посидіти часок, а може й день-другий із вудкою й насолодитися єднанням із природою?! Тільки ось не завжди під рукою є необхідний інвентар. Тому кишенькова вудка з котушкою найзручніший спосіб завжди бути готовим до ловлі риби на будь-якій водоймі або річці, які потраплять на шляху. Ручка вудка поміститься і в чоловічу сумку або барсетку, і в кишеню куртки. Її можна перевозити навіть у бардачку автомобіля. Шанувальникам походів такий формфактор теж обов'язково припаде до душі. Адже компактна вудка ручка не займе багато такого дефіцитного місця в похідному рюкзаку. Мініатюрна вудка не означає, що риба, спіймана з її допомогою, теж буде скромних розмірів. Металевий корпус досить міцний, що дасть змогу їй витримати вагу не тільки карася, але й щуки. Оригінальна вудка-ручка з котушкою — це вельми сучасний аксесуар, який можна подарувати як завзятому шанувальнику ************ ак і рибалці-початківцю. Причому не тільки на свято, але й без особливого приводу. Міні вудка, купити яку вже зараз не становитиме вам труднощів, стане цікавим, запам'ятним і, що важливо, корисним презентом.

Матеріали: метал, пластик.

Довжина вудки в розгорнутому стані: 105 см.

Вага ручки: приблизно 260 г.

Цей та інші подібні товари ви можете придбати в нашому інтернет-магазині.Постійним клієнтам — знижки, бонуси та приємні подарунки.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?