Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Універсальне дзеркало заднього огляду (2 шт.) для велосипеда/скут

199 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Велоаксесуари: Дзеркала

Універсальне велосипедне дзеркало заднього огляду з регульованим поворотом

Характеристики:

Матеріал: АБС-пластик + силіконова гума
Колір: чорний
Розмір дзеркала: 70 мм
Вага: 55 г
Комплектація: 1 пара велосипедних дзеркал (2 шт.)

Особливості:

1. Універсальна адаптивність — дзеркало заднього огляду на кермо підходить для всіх звичайних велосипедних керм і може бути встановлене з обох боків, наприклад, для електровелосипедів, гірських велосипедів, електронних скутерів, мотоциклів, шосейних велосипедів і т.д.

2. Високоякісні опуклі дзеркала-регульовані осьові, ці дзеркала для гірських велосипедів забезпечують широке поле зору та можуть бути відрегульовані під будь-яким кутом для найкращого огляду з високоміцною пластиковою рамою та дзеркалом зі смоли.

3. Призначені для керма 15-35 мм: Ці універсальні велосипедні дзеркала підходять для плоских рулей із внутрішнім діаметром 15-35 мм, для лівого та правого боку керма.

Поворот на 360° і регулювання-основа повністю обертається на 360 градусів і може бути відрегульований у будь-якому напрямку, допомагаючи вам бачити всі напрями вашої спини. Дзеркало повертається на 180 градусів, положення дзеркала можна відрегулювати відповідно до ваших потреб і гарантувати безпеку під час їзди.

5. Дзеркала заднього огляду відполіровані так, щоб вони були водонепроникними та пилонепроникними, щоб забезпечити чіткий огляд під час їзди.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный