Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Рама для потужного електровелосипеда e-motion

10999 грн
Описание

Рама E-Motion призначена для збирання потужного електровелосипеда. Має ширину корисного внутрішнього простору 95 мм, що дає змогу розмістити в ній акумулятор великої ємності та контролер двигуна.
Рама була спроєктована з запасом міцності та неодноразово протестована в складних умовах, на бездоріжжі та схилах.

Рама E-Motion має найнижчу ціну на ринку просторових рам для електровелосипедів, водночас нічим не поступаючись у надійності своїм конкурентам.

Унікальний зовнішній вигляд електровелосипеда зібраний на базі цієї рами не залишить без уваги перехожих і водіїв. Ви більше не будете такими, як усі. Будьте готові до того, що вас із захопленням будуть обговорювати, а особливо зацікавлені іноді зупинятимуть і запитуватимуть про незвичний велосипед.

Чому б не взяти звичайний гірський велосипед і переробити його під електровелосипед? - Дізнайтеся ви. Є безліч причин, чому так робити не варто.
1. Основна причина — безпека. Звичайна велосипедна рама не розрахована на переобладнання під потужний електровелосипед. Наприклад, задні дропаути недостатньо міцні (куда відбувається встановлення нелегкого електродвигуна). Це згодом призводить до їх деформації та відколу.
2. Можливість встановити досить ємний акумулятор. Якщо ви хочете їздити від 30 км і більше на одному заряді, необхідне встановлення порівняно великих літієвих акумуляторів. На звичайну велосипедну раму цього не вдасться, через брак місця для кріплення та необхідні кріплення.
3. Естетика. Торкі дроти, клеми та з'єднання контролера з батареєю і двигуном складно приховати в велоРамі. Від цього зовнішній вигляд істотно страждає.

Щоб розв'язати всі вищезгадані проблеми та була створена рама E-Motion.

Деякі характеристики рами E-Motion:
Матеріал рами: сталь;
Товщина сталі: 1,5 мм;
Відстань між дропаутами маятника: 155 мм;
Вуха кріплення розраховані на встановлення супорта під ротор 180 мм і 204 мм;
Довжина кермової склянки: 120 мм (під неінтегровану кермову колонку 1,1/8 дюйма);
Підсідельний штир: 27,2 мм;
Каретковий вал: квадрат;
Зрістовка: 19" (L);
Фарба: порошкова;
Вага рами: 8 кг.

У комплекті:
1. Рама та маятник
2. Каретковий вал на підшипниках (вже встановлений)
3. Бічні кришки для рами (2 шт.) і кріпильні болти.

У тому разі, якщо у вас досить габаритна акумуляторна батарея, ви можете розмістити контролер двигуна зовні, прикрутивши його на нижню грань рами. Щоб уникнути потрапляння бруду на контролер, а також забезпечити йому гарне обдування — є захисний бокс, який також прикручується до рами, закриваючи водночас контролер.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Продавец
vadim84388
vadim84388
Херсон
Была