Все категории
Добавить товар

Bergamont beluga. scott. specialized. cannondale. cube. merida.

5300 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип велосипеда: Міські
Матеріал рами: Алюміній
Діаметр коліс: 28"
Розмір рами: Розмір M

До вашої уваги брендовий німецький велосипед Bergamont beluga nexus. Вартість нового аналога в магазині від 16000 до 23000 грн. Продаю в 3 рази дешевше!!! Відмінна якість і чудовий стан. Плюс приємним бонусом для майбутнього власника стануть велокомпютер, сумка, дзвіночок і крила, вартість яких орієнтовно становить 1500 грн, а я віддаю в подарунок!

Велосипед в дуже гарному стані, як косметично так і механічно, що підтверджують фото. Підійде на зріст 145-185 см. Рама алюміній, сплав 6061. Розмір M (18"). Колеса 28. Обода двойні алюмінієві. Японська планетарка Shimano Nexus на 8 передач (працює відмінно, перемикає передачі чітко і плавно) Амортизована вилка SR Suntour з регулюванням жорсткості (+/-), працює бездоганно.

Велосипед знаходиться в Києві, Голосіївський район (біля станції метро Деміївська ). Перегляд можливий в будь-який зручний для вас час. Дзвоніть!
Лише самовивіз. Не відправляю!!!

Детальні характеристики даної моделі:

РАМА 700C Cross Alloy 6061 Lite Tubing, Hydroformt, 3D forged Dropouts, Cross-Allround-Geometrie.
Вилка Suntour SR NEX4100 63mm, Elastomer.
Рулевая Tattoo SI-919.
Руль Tattoo Speed.
Вынос Tattoo Pro Vario Stem.
Седло Tattoo ML Pro.
Глагол Tattoo Pro Suspension.
МАНЕТКИ Shimano SL-8S20.
ЗАД. ПЕРЕКЛ Shimano Nexus 8-Gang.
Тормоза Shimano Alivio (ручки Tektro RS-392A).
ВТУЛКИ Shimano HB-RM60-S / SG-8R31-VS.
Обода Tattoo BGM TA-19 700Cx36L.
Покрышки Schwalbe CX Comp, 700x35C (35-622).
Система Truvativ Fived D 1.0G.
Каретка TATTOO CH-52.
ПЕДАЛИ Wellgo, LU-955S.
Вес 12 кг.

Еще одна модель, не вписывающаяся в рамки классического кроссового велосипеда. Отличительной чертой Bergamont Beluga Nexus 8-Gang является отсутствие переднего и заднего переключателей. Для переключения передач служит планетарная втулка заднего колеса. Преимущества такой конструкции очевидны - нет необходимости регулярного трудоемкого обслуживания переключателей и цепи, снижение риска повреждения велосипедного оборудования при падениях, которые неизбежно случаются даже с профессиональными велосипедистами. И если вы не участвуете в гонках, восьмискоростной планетарной втулки должно хватить вам в любой ситуации. В то же время Bergamont Beluga Nexus построена на раме с геометрией Cross-Allround, что позволит вам насладиться скоростными характеристиками кроссового велосипеда.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Чёрный
  • Чёрный
Пол:
Для женщин

Похожие товары