Все категории
Добавить товар

Велосипед kellys marc 90 для дітей 7-13 років (ріст 120-160 см)

11000 грн
Описание

Виробник: Kellys
Тип велосипеда: Гірські
Матеріал рами: Алюміній
Діаметр коліс: 24"
Розмір рами: Розмір S

ЦІНА 11000 грн

Велосипед Kellys MARC 90 для дітей 7-13 років (ріст 120-160 см)

Велосипед знаходиться в Києві, Дніпровський район (біля станції метро Лівобережна). Перегляд можливий в будь-який зручний для вас час. Лише самовивіз! Не відправляю!!!

Велосипед у відмінному стані, як косметично так і механічно, що підтверджують фото. Загальний пробіг (до 300 км). Велосипед весь час зберігався у теплій квартирі. Ціна на аналогічну модель на сайті станом на 2022 рік становить 589 €. Продаю в 2 рази дешевше! В подарунок майбутнім власникам буде підніжка і дзвіночок. Європейська якість. Вага велосипеда лише 12 кг!

Kellys MARC 90 - велосипед для дітей 7-13 років преміум класу. У нього подвійні ободи, отже, такий велосипед не боїться проблемних доріг. Цей велосипед має ряд переваг перед своїми конкурентами, які, на перший погляд, не помітні, а якість фарбування рами настільки велика, що навіть через 5 років ви зможете продати його практично як новий.

Велосипед Kellys MARC 90 - популярний європейський представник гірських велосипедів зі Словаччини. Ця модель розрахована на підлітка віком 7-13 років. Основною родзинкою моделі є якісна збірка, що дозволить їздити легко і довго.

Підлітковий велосипед Kellys MARC 90 має міцну алюмінієву раму 12.5 дюймів, колеса розміром 24 дюйма та 24-х швидкісний режим. Це і є стандарт дитячого велосипеда. До головних плюсів цієї моделі слід віднести те, що велосипед має каретку картридж 118mm, і рульову колонку, що складається з напівінтегрованих підшипників. В сукупності це дає велосипеду легкість і надійність, що дозволить підлітку насолоджуватись велопрогулянкою довгі роки.

Тепер їздити на велосипеді стало ще краще. Дитячі велосипеди Kellys є безпечними, легко піддаються управлінню та прості в експлуатації.

Характеристики:
Рама: KELLYS Alutec RRC MTB 24 - Race Ready Concept.
Розмір рами: 315mm.
Вилка: SR SUNTOUR XCT (24), 50mm, coil spring.
Рульова колонка: semi-integrated.
Каретка: cartridge (118mm).
Шатуни: SR SUNTOUR XCT (42x32x22T) - length 160mm, Манетки: SHIMANO SL-M310 Rapidfire Plus.
Передній перемикач: SHIMANO TY710 (31.8mm).
Задній перемикач: SHIMANO Altus M310 (direct mount).
Кількість швидкостей: 24.
Касета: SHIMANO CS-HG200-8 (12-32T).
Ланцюг: KMC Z8 (104 links).
Гальма: TEKTRO Hydraulic Disc.
Ротори: 160mm front / 160mm rear.
Гальмівні ручки: TEKTRO.
Втулки: KLS Firework Disc (32 holes).
Ободи: KLS Draft Disc 507x19 (32 holes).
Шприхи: steel black.
Покришки: MITAS Winner 50-507 (24x1.95).
Винос: PROMAX - diam 31.8mm / length 45mm, Кермо: KLS Active RiseBar - diam 31.8mm / rise 18mm / width 600mm, Гріпси: KLS Advancer 2Density.
Підседільний штир: KALLOY - diam 27.2mm / length 300mm, Сідло: KLS Junior.
Педалі: plastic.

Словацкий велосипедный бренд Kellys был основан в 1991 году двумя братьями Девинек из городка Пьештани, которые, на то время, являлись владельцами небольшого велопроката. Стремительный рост популярности велосипедов в Европе укрепил финансовое положение братьев и навел их на мысль о необходимости создания собственной велосипедной компании MAMA. Компания занялась выпуском велосипедов под брендом Kellys, велоодежды и аксессуаров.

На сегодня компания Мama входит в состав AmericanCycleSourceGroup. Завод по сборке велосипедов расположен в пригороде. Компоненты для будущих велосипедов поступают непосредственно от словацких известных производителей и из кузницы современного велосипеда - Тайваня и Китая. В самой Словакии находится порядка 20 магазинов, принадлежащих компании и около сотни магазинов-партнеров. Также есть представительствав Чехии и Германии. Дистрибуторы торговой марки Kellys есть в 29 странах мира.

Хочется отметить, что деятельность компании не ограничивается лишь производством и продажей велосипедов с целью наживы. Под знаменами Kellys в Словакии проводится большое количество благотворительных акций, спортивных соревнований и других мероприятий, направленных на популяризацию велоспорта среди молодежи.

Особенностью велосипедов Kellys, которая до…

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Оранжевый
  • Синий
Пол:
Для женщин Для мужчин