Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Бінокль iso trade 15645 10x45 мм zoom 10x скляна оптика універсал

1199 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип: Біноклі
Кратність наближення: Від 10 до 20-ти

Кілька примірників у наявності

Мисливський бінокль ISO TRADE 15645 10x45 мм скляна оптика ZOOM 10x 10-кратний зум туристичний військовий універсальний

Польща якість

Оригінал

Стан новий

МИСЛИВСЬКИЙ БІНОКЛЬ
УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ - мисливський бінокль дає 10-кратне збільшення, що разом із його компактними розмірами дозволяє використовувати його різноманітно. Це ідеально підійде, напр. на полюванні, спостерігати за тваринним світом, природою, ландшафтами і тваринами і навіть спортивними подіями.

КОМПАКТНІ РОЗМІРИ, УПАКОВАНІ В ЧОХЛІ - туристичний бінокль має зручні розміри та невелику вагу, його можна скласти, тому ви можете брати його куди завгодно. Має ремінь на шию, завдяки якому бінокль завжди буде під рукою. Чохол виглядає як сумка з регульованим ремінцем, можна носити через плече.

МІЦНИЙ - військовий бінокль виготовлений з високоякісного матеріалу, що робить його стійким до різного роду механічних пошкоджень і тріщин.

ШИРОКЕ ПОЛЕ ЗОРУ - поле зору мисливського бінокля становить 56/1000 метрів, що дозволяє вільно спостерігати за ділянкою шириною 56 метрів з відстані 1000 метрів.

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ - роздільна здатність 8,2 градуса, 10-кратне збільшення, поле зору 56/1000 м; 18,5х17х6 см; вага: 0,734 кг; вага в упаковці: 0,934 кг

ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПРОДУКЦІЇ:
(скопіюйте посилання та вставте його у свій браузер)
**************************

СПЕЦИФІКАЦІЯ:
Роздільна здатність 8,2 градуса
10-кратне збільшення
поле зору 56/1000 м
розміри: 18,5 х 17 х 6 см
вага: 0,734 кг
вага в упаковці: 0,934 кг

ВКЛЮЧЕНО:
бінокль
сумка через плече як чохол
ремінь, щоб повісити бінокль на шию
захисні ковпачки
тканина

Представлений туристичний бінокль/бінокль для виживання є дуже гарною пропозицією для кожного любителя спостережень за природою і не тільки. Цей аксесуар забезпечує до 10-кратного збільшення, що разом із компактними розмірами дозволяє використовувати його різноманітно. Бінокль ідеально підходить для під час полювання, а також буде корисний для спостереження за природою, ландшафтом, тваринами та важливими спортивними подіями. Це також дуже добре для плавання

КОМПАКТНІ РОЗМІРИ І ВАГА
Військовий бінокль має компактні розміри та невелику вагу, до того ж його можна скласти, завдяки чому його можна брати практично куди завгодно. Ергономічний корпус мисливського бінокля забезпечує комфортне використання. Роздільна здатність військового бінокля становить 8,2 градуса.

НАДІЙНИЙ ДОРОЖНИЙ БІНОКЛЬ
Представлені військові біноклі виготовлені з високоякісного матеріалу, завдяки чому вони стійкі до різного роду механічних пошкоджень і тріщин і будуть дуже добре працювати в будь-яких погодних умовах.

ШИРОКИЙ ОГЛЯД
Поле зору мисливського бінокля становить 56/1000 метрів, що дозволяє вільно спостерігати за площею шириною 56 метрів з відстані до 1000 метрів. Система фокусування бінокля забезпечує дуже хорошу видимість.

ШИЙНИЙ РЕМІНЬ В КОМПЛЕКТІ
Завдяки цьому бінокль завжди буде під рукою.

СКЛА ЗАХИСНІ ПРОБКИ

Чохол в комплекті
Сумка з регульованим плечовим ременем, який виконує роль сумки.

ПЛАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ

ВІЙСЬКОВИЙ БІНОКЛЬ ІДЕАЛЬНО ДЛЯ ПОДАРУНКУ
Мисливський бінокль - чудова ідея для подарунка кожному, хто любить спілкуватися з природою і любить спостерігати за природою. Це універсальний аксесуар, який буде ідеально працювати в самих різних ситуаціях, навіть при слабкому освітленні та за несприятливих погодних умов.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары