Все категории
Добавить товар

Boruit v3 900lm 500mah кишеньковий ліхтарик

410 грн
Описание

Mіні ліхтарик EDC Flashlight Model: V3 від OEM boruit. Компактний але потужний, з парою основних діодів, акумулятором на 500 мА*год, великою кількістю додаткових режимів світла, зарядкою від Type-C, флюорисцентним корпусом, карабіном та магнітом. Не брендований, але виготовляється на потужностях Boruit.

Вага -32 грами, розміри 56х31х15мм.
Заряджається за 2.5 години, вміє світити під час заряджання. Основне світло - холодне біле, досить мʼяке, бʼє далеко. Корпус при роботі бокових діодів накопичує світло і буде ще короткий час підсвічуватися сам по собі. Заявлений клас захисту - IP65, не боїться пилу та дощу. Витримує падіння, порт зарядки з заглушкою. Магніт достатній для ваги ліхтаря Кабель USB Type-C у комплекті.

Керування здійснюється здійснюється за допомогою двох кнопок.

1 коротке натискання - нічого не відбувається, захист від випадкового вмикання.

Затиснути ліву кнопку - турбо режим, заявлено 900 лм. Реально стільки там звичайно немає, але все одно світить неймовірно яскраво, як для таких розмірів. Вимикається відпусканням кнопки. Через пару хвилин яскравість знижується для захисту від перегрівання.

2 коротких натискання - основне світло. Подальші короткі натискання перемикають режими 5 лм/180 лм/450 лм/650 лм. Вимикається довгим натисканням, останній режим запам'ятовується до наступного включення.

2 коротких натискання на праву кнопку з символом блискавки - додаткові режими світла, діоди розташовані збоку. Так само перемикається коротким натисканням на ту ж кнопку. Режими - розсіяне біле світло, ультрафіолетове, червоне, червоне блимаюче, червоно-синя поліцейська мигалка. Можна користуватися поставивши на рівну поверхню або підвісивши на одяг чи рюкзак. Вимикається довгим натисканням.

Є індикація стану батареї червоним/зеленим діодом біля кнопок - зʼявляється на короткий час при включенні та при заряджанні.

Комплектація:
коробочка,
ліхтарик,
Usb-кабель Type-C,
кільце для ключів з карабіном,
інструкція без української.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары