Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Был в Шафе более 30 дней назад

Оригінальний 2х місний намет diamond brand us marine combat tent

13400 грн
Описание

Тип: Намети
Призначення: Штурмове
Сезон: Весна/Осінь
Місткість: Двомісні

Оригінальний 2-місний армійський намет
Diamond Brand US Marine Combat Tent (США)

Стан відмінний, все ціле, без будь-яких пошкоджень або дефектів. Дуги нові, алюмінієві, виготовлені на замовлення замість "рідних" сталевих. Намет повністю готов до використання.

Намет має два виходи, один основний, другий - пожежний. Обидва обладнані москітною сіткою. Можна комбінувати москітну сітку і тканину в будь-якому співвідношенні. Оптимальним в прохолодну погоду є опущена на третину тканину, щоб повітря циркулював, але не дуло і не було конденсату.

Під куполом внутрішнього намету є петелька для підвісу ліхтаря і об'ємна "поличка" для розміщення речей в швидкому доступі. У торцях внутрішнього намету знаходяться великі кишені.

Верхній тент кріпиться фастексами (довжина стропи регулюється) до намету, також є петлі з велкро, для фіксації до каркасу. Зовнішній тент двосторонній - камуфляж і пісочний. На тенті багато петель для установки відтяжок тенту у вітряну погоду. Є захист від приладів нічного бачення і теплових приладів.

У тамбурах можна зберігати рюкзаки, взуття, кухонне обладнання і т.д. також в тамбурі можна в дощову погоду приготувати щось на газу або спиртівці. Верхній тент відмінно тримає дощ, в тому числі затяжний.

Характеристики:
* Підлога: 213 x 127 см
* Висота: 114 см
* Розмір в складеному вигляді: 60 x 20 см
* Матеріал: 70D Ripstop Nylon
* NSN: 8340-01-464-0809
* Зроблено в США

У комплект входять:
* намет (два входи, москітні сітки, колір-Tan)
* тент двосторонній (Woodland)
* алюмінієві (!) дуги - 3 шт.
* чохол

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Хаки

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?